Pitanja iz inboksa – Šta dobijam ukoliko postanem korisnik m:SAT-a?

VAŠE PITANJE: Poštovani, šta sve mogu uraditi putem m:go aplikacije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, m:go aplikacija nudi vam mogućnost plaćanja parkinga, kupovine dodatnih tarifnih opcija, uvid u stanje računa, dopunu prepaid broja i još mnogo toga.

Ova m:tel aplikacija vaš je vjerni asistent u svakoj prilici, jer vam omogućuje da u svakoj prilici u par klikova aktivirate bilo koju m:tel uslugu.

Ukoliko još uvijek niste, m:go aplikaciju preuzmite na App Store, Google Play ili AppGallery.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Zdravo, šta dobijam zamjenom SIM kartice?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, zamjenom stare SIM kartice dobijate mogućnost brzog surfanja mobilnim netom uz 4G!

Staru SIM karticu možete besplatno zamijeniti do 31. januara 2023. godine u vama najbližem m:tel prodajnom mjestu.

Iskoristite besplatno ubrzanje!

VAŠE PITANJE: Ćao, kako mogu gledati seriju „Pad“?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, premijereno prikazivanje serije „Pad“ zakazano je za 21. januar u 21 čas na Superstar TV u okviru m:tel IPTV-ja.

Serija „Pad“ inspirisana je autobiografskim bestselerom Žarka Lauševića „Godina prođe, dan nikada“ koja će premijerno biti prikazana na Superstar TV kanalu kroz osam epizoda, a moći ćete je pratiti subotom i nedjeljom.

Priča serije počinje krajem jula 1993. godine, u trenutku kada dva brata, Ivan i Stojan stižu do stana rođaka, nedaleko od mjesta na kome se u Podgorici desio sukob sa tragičnim posljedicama, a nastavlja se u istražnom zatvoru SPUŽ.

Kanal Superstar TV dostupan je u okviru m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, šta dobijam ukoliko postanem korisnik m:SAT-a?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, ukoliko postanete m:sat korisnik, dobijate vrhunski TV program sa uključenim kanalima koji prenose Premijer ligu, bez bilo kakvog dodatnog plaćanja za te kanale.

Uz to, dobijate i 50% popusta na pretplatu na čak godinu dana, gratis drugi TV priključak u Plus i Max paketu! Oprema i montaža će vas koštati samo 0,99 KM.

Sve ovo, plus ekskluzivna prava na praćenje prenosa engleske Premijer lige na kanalima Arena Sport i to narednih šest sezona, razlozi su da već danas pozovete broj 0800 50 905 i postanete korisnik m:SAT satelitske televizije.

Spisak poslovnica širom BiH, adrese i brojeve telefona, ali i sve ostale informacije o uslugama kompanije m:tel možete pronaći na zvaničnom sajtu www.mtel.ba.