Pitanja iz inboksa – Kako mogu pokloniti mobilni internet?

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li mogu naručiti AirPods 3 slušalice?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, AirPods 3 slušalice možete naručiti s posebnim popustom u m:tel ponudi do 18. marta!

Zahvaljujući zaobljenom kućištu i kraćem nastavku, slušalice AirPods dizajnirane su tako da usmjeravaju zvuk prema vašim ušima — a pritom izgledaju fantastično!

Prilagodljivi ekvilajzer automatski podešava muziku baš za tvoje uši. Mikrofoni okrenuti prema unutra otkrivaju šta slušaš, a zatim u realnom vremenu podešavaju niske i srednje frekvencije kako bi iz svake pjesme izvukli bogatstvo detalja.

U svaku slušalicu ugrađen je unutrašnji mikrofon prekriven posebnom akustičkom mrežom koja smanjuje šum vjetra tokom poziva.

Sve to i još mnogo više uz do šest sati slušanja sa jednim punjenjem i do 30 sati slušanja sa kutijicom za punjenje.

A uz njih, potražite i iPhone 14 i iPhone 14 Plus telefone po odličnim cijenama u m:tel ponudi!

VAŠE PITANJE: Poštovanje, gdje mogu saznati radno vrijeme m:tel poslovnica?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, radno vrijeme svih m:tel poslovnica možete pronaći na linku.

Dovoljno je da na listi prodajnih mjesta pronađete ono koje je najbliže Vama i kliknete na opciju „Više informacija“. Tada će Vam se otvoriti mali prozor u kojem ćete vidjeti tačno radno vrijeme i sve vrste poslova koji se obavljaju u izabranoj poslovnici.

VAŠE PITANJE: Poštovani, mogu li naručiti neki od novih Samsung Galaxy telefona iz S23 serije?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, telefone iz Samsung Galaxy S23 serije možete naručiti u okviru aktuelne m:tel ponude.

Najnaprednija kamera, fantastične mogućnosti i dizajn inspirisan prirodom spajaju se u najboljem modelu ove serije – moćnom Galaxy S23 Ultra. Četverostruka zadnja kamera sa čak 200 MP rezolucijom širokougaone kamere pružiće jasnoću koja nikada ranije nije viđena na ekranima Galaxy uređaja.

Sa najvećim senzorom, pikselima koji upijaju svetlost, tehnologijom za stabilizaciju video-snimka i visokom rezolucijom, Galaxy S23 Ultra stvoriće čudesne snimke.

Takođe, i sa modelima Galaxy S23 i Galaxy S23+ spremite se za galeriju punu epskih fotografija. Unapređena vještačka inteligencija čini detalje noćnih snimaka jasnima, pa će i pri slabom osvjetljenju fotografije i videozapisi biti živopisni.

Galaxy S23 serija nudi još više snage za sve što radite, telefoni ove serije opremljeni su najbržim Snapdragon procesorom na svijetu – revolucionarnim Snapdragon® 8 Gen 2.

Više informacija o ovim uređajima potražite na adresi mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu pokloniti mobilni internet?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, 5 GB mobilnog neta u trajanju od 15 dana poklonite Vama dragoj osobi u par jednostavnih koraka.

Kupovinu tarifne opcije Pokloni NET možete izvršiti putem USSD menija „Moj meni“, pozivom koda *100#.

Kao prepaid ili postpaid korisnik usluga m:tel mobilne telefonije iskoristite tarifnu opciju Pokloni NET po cijeni od 10 KM i pošaljite 5 GB mobilnog interneta drugom m:tel prepaid ili postpaid korisniku.

Poklonjeni mobilni internet može se iskoristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži kao i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Mogućnost kupovine ove tarifne opcije za m:tel prepaid korisnike je neograničena a postpad korisnici u toku jednog obračunskog perioda to mogu učiniti do četiri puta.

Takođe, i kao korisnik kombinovanog plaćanja, odnosno kao korisnik neke od m:tel Kombinuj tarifa, osim tarife Kombinuj: S junior, imate mogućnost da kupite i poklonite mobilni internet ili da drugi m:tel korisnik vama pokloni 5 GB mobilnog interneta.

Više informacija o tarifnoj opciji Pokloni NET potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.