Pitanja iz inboksa – 23. 09. 2022.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, željela bih aktivirati ON TV. Kako to mogu učiniti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, kako biste aktivirati ON TV, potrebno je da posjetite www.ontv.ba, odaberete paket koji vam najviše odgovara, preuzmete aplikaciju putem Google Play-a, App Store-a ili App Gallery.

Ako se prijavite odmah, ON TVO možete isprobati besplatno do kraja septembra.

U ponudi imamo dva paketa: Start sa 59 kanala i cijenom od 20 KM mjesečno, te paket MAX sa 130 TV kanala i Superstar videotekom po cijeni od 27 KM mjesečno.

ON TV možete da gledate kao korisnik m:tel mobilne mreže, ali i kao korisnik svih ostalih mobilnih mreža u BiH, ali i putem WiFi-ja. Dodatna prednost za sve m:tel korisnike je da ON TV ne troši dodatni net u m:tel mreži.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, korisnik sam usluga m:tel-a, pa me interesuje da li dobijam poklon bon za kupovinu novog uređaja?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, bez obzira da li ste novi m:tel korisnik ili obnavljate postojeći ugovor za neki od m:tel paketa očekuje vas poklon bon za kupovinu uređaja iz m:tel ponude.

U zavisnosti od paketa koji odaberete – sa dvije, tri ili četiri usluge, ostvarićete pravo na vaučer u iznosu od 100, 200 ili 300 KM, kojeg možete iskoristiti lično ili ga nekome pokloniti.

Više informacija saznajte u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Ćao, interesuje me Xiaomi Mi 11 Lite 5G telefon, koji sam vidio da imate u ponudi.

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko tražite elegantan i telefon koji se izdvaja od drugih, Xiaomi Mi 11 Lite 5G je pravi izbor.

Opremljen moćnim procesorom, ovaj uređaj je spreman za sve zadatke u punoj brzini.

Pokreće ga odlični Qualcomm Snapdragon 778G, uz više nego dovoljno memorije i sa mnogim važnim funkcijama: dvostruki zvučnici za potpuno audio iskustvo, bočni senzor otiska prsta i efikasno regulisanje toplote.

U m:tel web shop-u imamo dostupna dva modela ovog telefona Mi 11 Lite 5G 6/128 ili Mi 11 Lite 5G 8/128, koje možete naručiti po sniženoj cijeni, na rate i sa besplatnom dostavom.

Za više informacija o telefonima iz posebne m:tel web shop ponude pozovite 0800 50 000 ili posjetite mtel.ba.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu aktivirati HBO Max?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, HBO MAX kao m:tel korisnik možete aktivirati putem strane moj.mtel.ba ili putem strane www.hbomax.ba.

Detaljno uputstvo za uspješnu aktivaciju možete pronaći ovdje.

HBO Max vam na jednom mjestu donosi najbolje sadržaje produkcija Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network i još mnogo toga. Sa ovom streaming uslugom uživaćete u najaktuelnijim serijama i filmovima, najvećim blokbasterima, najodvažnijim pričama i nezaboravnim klasicima!

Serije i filmove gledajte istovremeno na tri različita ekrana, dodajte do pet personalizovanih profila za djecu i odrasle s posebno odabranim sadržajem, kojeg možete preuzimati i u pokretu.

HBO Max – sve što volite, na jednom mjestu!