Pitanja iz inboksa – 16. 09. 2022.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, željela bih da naručim Samsung Z Fold 4. Kako mogu to uraditi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, iskoristite posebnu m:tel ponudu i kupite sjajni Galaxy Z Fold4, a mi vam na poklon dajemo vrhunski pametni sat Galaxy Watch5.

Galaxy Z Fold4 možete naručiti putem m:tel web shop-a uz brzu i besplatnu dostavu ili ga potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu. Nakon kupovine, sve što je potrebno da uradite je da se registrujete na stranici www.samsung.com/ba do 30. oktobra ove godine kako biste na poklon dobili Galaxy Watch5.

Galaxy Z Fold4 unosi sklad između posla i svakodnevnog života i fenomenalno je rješenje koje objedinjuje sve prednosti rada na velikom ekranu i draži pametnog telefona.

Galaxy Watch5 sa najsavremenom tehnologijom brine o vašem zdravlju. Izaberite model 44 mm u grafitnoj ili 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji.

Ponuda traje do 16. oktobra ove godine ili do isteka zaliha.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako mogu aktivirati ovu uslugu kućnog majstora?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko ste korisnik m:tel Pretplata tarifa, uslugu Cofus asistencije možete aktivirati veoma jednostavno.

Prilikom potpisivanja ugovora ili reugovora na period od 24 mjeseca, za vaš Pretplata tarifni model, podnesite zahtjev za ovu novu veoma korisnu m:tel uslugu.

Za korisnike Pretplata Top, Pretplata Max i Premium tarife ona je uključena u cijenu pretplate, a za ostale Pretplata tarife iznosi 3 KM mjesečno, sa uračunatim PDV-om.

Usluge kućne asistencije možete iskoristiti više puta u periodu 12 mjeseci od potpisivanja ugovora, do predviđenog iznosa do 300 KM za izvršene usluge. Takođe, prilikom svake intervencije imate pravo na potrošni materijal do 30 KM.

Više informacija o aktivaciji usluge možete saznati besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Poštovani, da li još uvijek imate u ponudi OnePlus Nord i kako ga mogu nabaviti?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, vrhunski OnePlus Nord je i dalje dostupan u m:tel ljetnoj ponudi.

Ovaj pravi biser srednje kategorije predstavlja dobro zaokružen uređaj koji će vam ponuditi mnogo više nego što ste očekivali, a možete ga plaćati na rate.

Po sniženoj cijeni, OnePlus Nord možete naručiti putem m:tel web shop-a uz brzu i besplatnu dostavu. Sa preporučenom Top tarifom mjesečna rata iznosi 12,03 KM.

Baterija od 4.100 mAh dovoljna je za čitav dan pod maksimalnim opterećenjem, a sa brzim punjačem nema čekanja, 70% kapaciteta baterije napuniće se za samo pola sata.

Odlični Snapdragon 765G procesor, 8 GB RAM i 128 GB interne memorije obezbijediće da se i zahtjevni zadaci izvrše bez poteškoća.

Više informacija o OnePlus Nord pametnom telefonu potražite na mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, kako mogu pokloniti mobilni internet?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kupovinu tarifne opcije Pokloni NET možete izvršiti putem USSD menija „Moj meni“, pozivom koda *100#.

Kao prepaid ili postpaid korisnik usluga m:tel mobilne telefonije iskoristite novu tarifnu opciju Pokloni NET po cijeni od 10 KM i pošaljite 5 GB mobilnog interneta drugom m:tel prepaid ili postpaid korisniku.

Poklonjeni mobilni internet može se iskoristiti u roku od 15 dana u m:tel mreži kao i u romingu u regionu Zapadnog Balkana.

Više informacija o ovoj tarifnoj opciji potražite u najbližem m:tel prodajnom mjestu, besplatnim pozivom na 0800 50 000 za postpaid korisnike odnosno na 066 10 10 10 za prepaid korisnike.