Pitanja iz inboksa – 14. 10. 2022.

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako mogu naručiti Huawei P50 Pro?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u okviru m:tel-ove ponude mjeseca, Huawei P50 Pro možete naručiti na našem web shop-u po sjajnoj cijeni i na rate.

Premium model, atraktivni Huawei P50 Pro potpuno odgovara modernom vremenu, izdvaja se od ostalih uređaja čineći svakog vlasnika ponosnim. Jedinstveni dizajn, različit od bilo kojeg drugog modela, prepoznaje sa sa dva velika kruga koja sadrže četverostruku kameru.

Sa svojim mogućnostima snimanja, Huawei P50 Pro je nevjerovatan model sa jednim od najboljih sistema kamera u mobilnom svijetu.

Elegantan spolja, Huawei P50 Pro ima moćnu unutrašnjost, a vrhunski procesor od 5 nm donosi superiorne performanse.

Spojite ga sa Top tarifom i požurite sa kupovinom, jer prvih 50 kupaca na poklon dobija FreeBuds4 bežične slušalice.

Sve dodatne informacije možete dobiti na prodajnim mjestima i web sajtu kompanije m:tel, kao i na broj telefona 0800 50 000.

 

VAŠE PITANJE: Pozdrav, vidjela sam da je u toku šoping vikend, pa me zanima šta je u ponudi?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, šoping vikend u m:tel poslovnici u Delta Planetu u Banjaluci vam donosi jedinstvenu priliku da uz svaki kupljeni Huawei Mate Xs 2 na poklon dobijate Huawei Watch GT3 Pro.

Vrhunski telefon, Huawei Mate Xs 2 je uređaj naprednih funkcionalnosti i sa preklopnim ekranom u obliku krila. Sa elegantnim kućištem, koje je omogućeno vazdušasto laganim dizajnom i inovativnim materijalima male težine, Huawei Mate Xs 2 će sigurno stati u vaš dlan i u svaki džep.

Briljantan u svakom pogledu, Huawei Mate Xs 2 je kombinacija snažnih performansi, dugotrajne baterije i super brzog 66 W punjenja. Razlog više da postanete vlasnik ovog jedinstvenog uređaja je poklon Huwei Watch GT3 Pro.

Posjetite nas u Delta Planetu i iskoristite ovu super ponudu koja traje do 16. oktobra.

 

VAŠE PITANJE: Poštovanje, kako aktiviram Pickbox videoteku?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, aktivaciju kao i deaktivaciju Pickbox videoteke možete obaviti putem svog daljinskog upravljača u meniju IPTV Shop u okviru dodatnih videoteka, kao i putem personalizovanog portala Moj m:tel.

Ukoliko je aktivirate odmah, možete uživati u svim sadržajima besplatno do kraja mjeseca oktobra!

Nakon tog datuma videoteku koristite po cijeni od 8,78 KM mjesečno.

Sve dodatne informacije možete dobiti na prodajnim mjestima i web sajtu kompanije m:tel, kao i na broj telefona 0800 50 000.

 

VAŠE PITANJE: Poštovani, kako se srednjoškolci mogu prijaviti na m:tel App takmičenje ?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, kako bi srednjoškolci lansirali svoje ideje i osvojili vrijedne nagrade, potrebno je prvo da oforme ekipu, koja broji do maksimalno tri člana iz iste škole.

Nakon toga imenuju mentora, koji je profesor iz njihove škole.

Zatim kreće proces osmišljavanja aplikacije. Razradu ideje i opis iste ekipe moraju dostaviti u formularu za prijavljivanje do 25. novembra 2022. godine.

Nakon što timovi prijave svoje ideje, izrađenu aplikaciju je potrebno da dostave do 27. januara 2023. godine, uz detaljan opis, na mejl adresu app.takmicenje@mtel.ba.

Otvarajući vrata za sve talentovane mlade ljude, m:tel već šestu godinu zaredom daje šansu srednjoškolcima koji se zanimaju za programiranje, odnosno izradu aplikacija za mobilne uređaje da se takmiče i osvoje vrijedne nagrade.

Pet najboljih timova iz BiH osvaja nagrade i mogućnost daljeg učešća – u regionalnom takmičenju, sa vršnjacima iz Crne Gore i Srbije.

Detaljne informacije o konkursu možete pronaći ovdje.