Pitanja iz inboksa – 02. 09. 2022.

Tu smo i ove sedmice da vam predstavimo odgovore na neka od najčešćih pitanja ove sedmice.

VAŠE PITANJE: Ko ima pravo na poklon bon od 300 KM?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, svi postojeći i novi korisnici m:tel usluga IPTV ili NET paketa koji obnavljaju ili zaključuju tek ugovor dobijaju poklon bon za kupovinu uređaja iz m:tel ponude.

U zavisnosti od paketa koji odaberete – sa dvije, tri ili četiri usluge, ostvarićete pravo na vaučer u iznosu od 100, 200 ili 300 KM kojeg možete iskoristiti lično ili ga nekome pokloniti.

Više informacija saznajte u najbližem m:tel prodajnom mjestu ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.

VAŠE PITANJE: Postoji li neki limit u korištenju Cofus asistenta i kako se plaća?

M:TEL ODGOVOR: Poštovana, usluge kućne asistencije možete iskoristiti više puta u periodu 12 mjeseci od potpisivanja ugovora, do predviđenog iznosa do 300 KM za izvršene usluge. Takođe, prilikom svake intervencije korisnik ima pravo na potrošni materijal do 30 KM.

Da biste imali svog Cofus asistenta, potrebno je da prilikom potpisivanja ugovora ili reugovora na period od 24 mjeseca za vaš Pretplata tarifni model podnesite zahtjev za ovu novu veoma korisnu m:tel uslugu.

Za korisnike Pretplata Top, Pretplata Max i Premium tarife ona je uključena u cijenu pretplate, a za ostale Pretplata tarife iznosi 3 KM mjesečno, sa uračunatim PDV-om.

Više možete saznati kako na web sajtu m:tel-a, tako i na web adresi www.cofusasistencije.com.

VAŠE PITANJE: Poštovanje, koliko koštaju oprema i montaža za m:SAT?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, ukoliko se odlučite na m:SAT pakete u toku aktuelne ponude, dobijate 50% popusta na period od godinu dana. Oprema i montaža satelitske TV antene koštaće vas 0,99 KM, a dodatno ostvarujete pravo na gratis drugi TV priključak u Plus i Max paketu. Više saznajte na mtel.ba/mSAT ili besplatno pozovite 0 800 50 905.

VAŠE PITANJE: Pozdrav, koliko košta iPhone 13 uz Top tarifu?

M:TEL ODGOVOR: Poštovani, u aktuelnoj akcijskoj ponudi iPhone 13 128GB + punjač možete pronaći po promotivnoj cijeni od 431,70KM koje odmah plaćate i 23 mjesečne rate od 75,10KM.

Više informacija možete pronaći na našem sajtu ili pozovite 0800 50 000.