Ovi AI alati mogu podići vašu produktivnost

Nova era u poslovanju je stigla, donoseći sa sobom obećanu AI funkciju koja je sada na dohvat ruke, prateći vas tokom cijelog radnog dana.

Bez obzira da li putujete ili sjedite za radnim stolom, AI je uz vas, pomažući vam da budete efikasniji i produktivniji nego ikada.

Jedan od najmoćnijih alata koji će vam olakšati poslovanje je Samsung-ov Galaxy S24, prvi telefon koji koristi AI kako bi unaprijedio vaše radne procese. Ovaj telefon ne samo da koristi AI za poboljšanje lične udobnosti, produktivnosti i komunikacije, već i mijenja način na koji radimo.

Evo nekoliko načina na koje Galaxy S24 sa AI funkcijama utiče na vaš rad:

Sumiranje dugih tekstova: Ova funkcija takođe može da izdvoji ili sumira tekst direktno iz fizičkih knjiga i papira i može da prevede bilješke na druge jezike, dok njena podfunkcija Browsing Assist može da pretvori detaljne članke u odgovarajuće sažetke.

Uklanjanje barijera u komunikaciji: Galaxy S24 pomaže vam da efikasnije sarađujete sa kolegama širom svijeta, bez obzira na vremenske zone i jezičke barijere. Funkcija Chat Assist omogućava vam da brzo i lako prilagodite ton i stil svojih poruka, bilo da pišete mejlove ili objave na društvenim mrežama.

Organizacija resursa i materijala: Galaxy S24 inteligentno organizuje sve vaše dokumente, bilješke i planove, čineći ih dostupnim u svakom trenutku. Zahvaljujući funkciji Note Assist možete lako generisati, čitati i čuvati skraćene verzije vaših materijala, pretvarajući gomilu dokumenata u dobro strukturiranu arhivu.

Precizno dokumentovanje: Galaxy S24 vam omogućava da precizno dokumentujete sve važne sastanke i razgovore. Funkcija Transcript Assist automatski pravi tačne bilješke sa sastanaka i razgovora, pretvarajući ih u tekstualni format koji možete dijeliti sa kolegama ili dodati u svoje bilješke.