Zašto odabrati Samsung Galaxy S24 

Samsung Galaxy S24 je jedan od najkvalitetnijih pametnih telefona koje možete pronaći u bogatoj m:tel ponudi.

Odgovor na pitanje zašto odabrati baš ovaj model je jednostavan, a odnosi se i na druge modele ove Samsung serije pametnih telefona – radi se o modernom, izuzetno atraktivnom telefonu vrhunskih performansi, koji će u vaš život unijeti novu dimenziju mogućnosti i kreativnosti.

Sa FHD+ ekranom od 6,2 inča, ultra tankog okvira, Samsung Galaxy S24 pruža najimerzivniji doživljaj gledanja, tako da ćete se potpuno prepustiti uživanju u omiljenim sadržajima, što je posebno važno za ljubitelje igrica.

Telefon će postati najvažniji pametni uređaju u vašem životu, jer će vam olakšati poslovne zadatke i uljepšati svakodnevicu.

Izvor fotografije: Samsung

Ljubitelji fotografisanja biće jednako zadivljeni selfi kamerom, ali i trostrukim sistemom senzora na zadnjoj strani telefona. Prednjom kamerom od 12 MP snimićete portrete o kakvima ste maštali, dok ćete glavnom od 50 MP zabilježiti fotografije visoke rezolucije, čiste i jasne, bez obzira da li je dan ili noć.

Iz kompanije Samsung poručuju da bez straha zumirate i snimate sa bilo koje udaljenosti. Svaki kadar biće izoštren, bez gubitka mnogo detalja.

“Circle to Search” omogućava vam vizuelni, još jednostavniji i brži način pretrage. Jednostavno zaokružite prstom predmet o kojem želite saznati više i Google će vam ponuditi informacije o njemu.

Samsung Galaxy S24 pokreće moćni procesor Exynos 2400, a koristi najnoviji Android 14 operativni sistem. Kako navode iz Samsung-a, snažna baterija od 400 mAh omogućava do 29 časova gledanja video snimaka i do 78 časa slušanja muzike. To je i više nego impresivno.

Više informacija o kupovini telefona Samsung Galaxy S24, ali i drugih modela iz S24 serije – Galaxy S24+ i Galaxy S24 Ultra, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.