Ovaj Hisense televizor nudi fantastičan vizuelni i audio doživljaj  

Hisense televizori su među najtraženijim na tržištu, a jedan sjajan model – Hisense 43A6BG (Smart) sada možete kupiti u kompaniji m:tel i još platiti na rate bez kamate.

Ovaj atraktivan uređaj, koji će se sjajno uklopiti u svaki enterijer i uljepšati ga, ima ekran dijagonale 43 inča, odnosno 108 centimetara.

Nudi savršeno čistu, još dinamičniju sliku i sveobuhvatno audio iskustvo jer simulira zvuk koji dolazi sa visine, tako da će gledanje omiljenih sadržaja postati pravi doživljaj u kojem ćete često i rado uživati.

Televizor posjeduje brz i jednostavan VIDAA pametni sistem koji štedi vrijeme za pokretanje i pristup aplikacijama. Iz kompanije navode da se ovaj Hisense televizor, kada prepozna sportski signal, prebacuje na Režim koji nudi fantastično stadionsko iskustvo, što je san svakog ljubitelja sporta koji nema priliku da prati meč sa tribina.

Na uređaju ovako impresivnih mogućnosti igranje video igara poseban je doživljaj. Režim za igre značajno skraćuje vrijeme odziva, koje može da bude i do 16ms, naglašavaju iz kompanije.

Pomenućemo još jednu izuzetno važnu stvar – više ne morate sjediti tačno ispred televizora da biste uživali u savršenoj slici. Kod modela Hisense 43A6BG kvalitet slike je vrhunski bez obzira na ugao gledanja.

Hisense 43A6BG reaguje na glasovne komande, a nudi i mogućnost povezivanja sa vašim pametnim telefonom, koji lako može postati daljinski upravljač.

Više informacija o ovom televizoru, za koji u m:tel-u dobijate pet godina garancije, ali i m:tel IPTV ponudi, možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.