Osmo izdanje Nektar OK festa 2022

m:tel vam i ove godine preporučuje trodnevni festival dobre zabave u Nacionalnom parku Sutjeska!

Osmo izdanje Nektar OK festa počinje 15. jula, a tokom tri festivalska dana posjetioce očekuju nastupi najpoznatijih imena iz svijeta muzike, promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avantura na Tari, planinarske šetnje i posjeta nekim od najljepših vidikovaca u Nacionalnom parku Sutjeska.

Prvog festivalskog dana na SARA OK summer bini je DJ program After Affair i Petra Dundova, a zatim slijede nastupi na Sky Cola OK bini u OK kampu uz Orthodox Celts i Sunshine. U saradnji sa Festivalom muzičkog dokumentarnog filma realizuje se program OK Cinema zone Dok'n'Ritam (D'N'R). Prve večeri na programu su projekcije dokumentarnih filmova na temu muzike “Pobednici su dosadni” i “Suženi snovi – Repetitor u CZ-u”. Na Main stageu možemo slušati E-Play, Nikolu Vranjkovića, grupu Goblini i finski symphonic metal bend Apocalyptica, a zatim slijedi program na OK After Partyju u kampu uz  After Affair i Petra Dundova.

Drugog dana program posjetioci će moći uživati uz Mladena Tomića i Alexandera G. ili na programu Joga by SARA. U OK Book zoni održaće se promocije knjiga Borisa Lajnera, a na Sky Cola OK stageu posjetioci će se moći zabaviti uz  Edu Maajku i Let 3, dok OK Cinema zona donosi film “Viktorija, 15”. Na Main stageu nastupaće Silente, ‘Urban & 4, Neno Belan & Fiumens i Dubioza kolektiv, a po završetku programa u OK kampu na After Party nastupaju Mladen Tomić, Alexandera G i Lea Dobričić.

I treći festivalski dan započinje u odličnom ritmu na SARA OK summer stageu uz Dejana Miličevića i Marinu Karamarko, dok u OK Book zoni Sergej Trifunović promoviše svoju knjigu “Stovarište”. Za kraj dnevnog programa zaduženi su  M.O.R.T. i Vojko V, dok nas u  OK Cinema zoni očekuju projekcije: “Njujork, hodočašće” i “Uskrs, grad i rokenrol”. Na Main stageu nastupaju Zoster, Psihomodo pop, S.A.R.S. i Kiril Džajkovski.

Za sve posjetioce Nektar OK Festa kompanija m:tel će organizovati nagradne igre o kojima možete saznati na m:tel Facebook stranici https://www.facebook.com/mtelbih.

Kompanija m:tel, već tradicionalno, u okviru festa pripremila je kutak sa lazy bag-ovima, stanice za punjenje telefona i, naravno, free internet!