Novo u m:tel ponudi – Platforma za unapređenje vaše prodaje 

U današnjem brzom, digitalno vođenom svijetu, direktni marketing je moćna strategija za direktnu komunikaciju kompanije sa njenim klijentima ili onima koji će to tek biti.

Kompanija m:tel je prvi telekom operater u BiH koji nudi najsavremenija ICT rješenja za unapređenje komunikacije biznis sektora sa klijentima.

Experiences Cloud je komunikaciona platforma koja će vam omogućiti da na jednom mjestu iskoristite različite komunikacione kanale poput SMS-a, push notifikacija, chat aplikacija, Viber-a i drugih, kako biste efikasno, brzo i sa uštedom, potpuno personalizovali pristup prema svojim kupcima i došli do još boljih poslovnih rezultata.

Pomoću Experiences Cloud komunikacione platforme unaprijedićete produktivnost agenata prodaje, povećati prepoznatljivost svog brenda, privući nove i zadržati postojeće korisnike te ostvariti uvid u ponašanje i želje vaših klijenata.

Ova platforma nudi sveobuhvatnu integraciju sa sistemima i drugim platformama kao što su Microsoft, Adobe, Oracle i mnoge druge, a na raspolaganju su vam i stručnjaci koji će vam pomoći u integrisanju rješenja u vaš poslovni proces.

Takođe, platforma omogućava da, bez dodatnog programerskog angažmana, kreirate, testirate i implementirate sopstvene chatbot-ove. Na raspolaganju vam je i AI chatbot koji može prepoznati namjere korisnika kroz određene ključne riječi i tako pružiti personalizovane odgovore baš svakom klijentu.

Na jednom mjestu imaćete kompletnu istoriju prethodnih interakcija sa korisnikom, bez obzira na kojem su kanalu započete ili vođene. Na platformi možete odrediti uslove slanja automatizovane poruke, na primjer, kada za izabrane artikle nije završena onlajn kupovina, kupac će dobiti poruku sa podsjetnikom.

Pomoću Experiences Cloud komunikacione platforme unaprijedite prodaju, povežite se bolje sa svojim klijentima i sve podatke imajte na jednom mjestu!

Svi zainteresovani za ovu uslugu, koja može unaprijediti vaše poslovanje, informacije o njoj mogu pronaći na mtel.ba sajtu, u dijelu za poslovne korisnike, kao i pozivom na broj 0800 50 300!

Ovaj tekst autora Darka Bajića i Sandre Stanić, ali i brojne druge zanimljive sadržaje, možete pronaći u novom broju m:agazina.