„Niste sami, imate prijatelje“ i u Drvaru

Decembar mjesec obilježen je velikom akcijom kompanije m:tel „Niste sami, imate prijatelje“. Crvenom krstu u Drvaru, u okviru navedene akcije, donirano 100 paketa hrane i higijene za najugroženije!

Predstavnici kompanije m:tel posjetili su u okviru humanitarne akcije pokrenute početkom ovog mjeseca i Drvar, kako bi uručili pomoć ovoj opštini i socijalno ugroženim porodicama koje žive na tom području.

Stotinu paketa sa hranom i higijenskim sredstvima kompanija m:tel donijela je na adresu Crvenog krsta u Drvaru, kako bi navedenoj kategoriji stanovništva, u ovom trenutku, bilo obezbijeđeno makar ono što je najosnovnije za život.

Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel, naglašava da je namjera kompanije m:tel da bude tu svaki put kad ljudima u opštinama Bosanski Petrovac, Drvar, Glamoč i Bosansko Grahovo nešto zatreba.

„Za stanovnike ovih opština želimo da budemo tu kada im nešto zatreba, kao društveno odgovorna kompanija. Drugim rečima, da budemo interventna pomoć bilo da im treba hrana, ogrev ili krov. Sve vreme ćemo biti na terenu i pomagati ovim ljudima, onda kada institucije to neće ili ne mogu“, izjavila je Trivan. 

Milosav Parezanović, izvršni direktor za marketing i prodaju m:tel-a, koji je i uručio ovu donaciju Drvaru, tom prilikom je naglasio da je njemu lično, kao i čitavom timu koji stoji iza akcije „Niste sami, imate prijatelje“, zadovoljstvo ovim povodom posjetiti Drvar.

„Iz ove opštine smo dobili molbu od Crvenog krsta za pomoć socijalno ugroženom stanovništvu, i odmah smo delovali, želeći da stavimo do znanja da poruka ’Niste sami’, nije samo slogan, nego predstavlja našu čvrstu nameru da pomognemo. U Drvaru smo za naredni period planirali i renoviranje osnovne škole, odnosno rešavanje najvećih problema s kojima se ova školska ustanova bori. Da deci Drvara obezbedimo što bolje uslove za učenje, rad i detinjstvo“, rekao je Parezanović te dodao: „Videćemo se ubrzo ponovo u ovom gradu. Zato što niste sami!“

Prijatelje iz m:tel-a dočekali su načelnica Opštine Drvar Dušica Runić, kao i sekretar Crvenog krsta Drvar Gordana Miljević, koje su izrazile zadovoljstvo i zahvalnost kompaniji koja je svoju društvenu odgovornost mnogo puta već dokazala kada je riječ o opštini Drvar.

„Želim da iskažem zahvalnost kompaniji m:tel, jer je i ove godine pokazala da je jedna od izuzetno društveno odgovornih kompanija, koja je na području naše opštine već prisutna kroz mnogobrojne akcije, pomoći za razna udruženja i sportske klubove“, rekla je Dušica Runić.

„Jako sam vam zahvalna što ste pozitivno odgovorili na zahtjev za pomoć Crvenog krsta i donirali stotinu paketa s hranom i higijenskim sredstvima. Dio korisnika ove pomoći je danas ovdje, kako biste im i lično uručili pakete“, izjavila je Gordana Miljević, naglasivši da ovo nije jedini vid saradnje sa m:tel-om. „Vrlo često nam izlazite u susret i kada je u pitanju humanitarni broj, odnosno naše humanitarne akcije“, rekla je ona.

Svakako, m:tel u okviru akcije „Niste sami, imate prijatelje“ nastavlja da donira, nastavlja da poklanja i nastavlja da obilazi opštine kojima je pomoć neophodna.