Nastavlja se saradnja između kompanije m:tel i Košarkaškog kluba Igokea

Opredijeljenost kompanije m:tel da ulaže u sport

Kompanija m:tel će i naredne tri godine biti generalni sponzor Košarkaškog kluba Igokea. Tim povodom u Banjaluci je održana konferencija za medije kojom je ozvaničen nastavak saradnje između kompanije m:tel i Košarkaškog kluba Igokea, koji je najuspješniji košarkaški klub u Bosi i Hercegovini. Vrijednost ugovora iznosi 600.000 konvertibilnih maraka po sezoni.

Na konferenciji za medije su prisustvovali Jelena Trivan, generalni direktor kompanije m:tel, i Igor Dodik, generalni menadžer Košarkaškog kluba Igokea. Događaju je prisustvovao i Dalibor Ilić, igrač Košarkaškog kluba Igokea koji je dobio priznanje za najboljeg igrača ABA lige.

Nastavlja se saradnja između kompanije m:tel i Košarkaškog kluba Igokea

“Javnosti je poznato da smo mi velika podrška sportu i uspešnim klubovima, a kao grupacija Telekom činimo sve da našim korisnicima omogućimo i najkvalitetnije sportske sadržaje. Saradnja sa Košarkaškim klubom Igokea će da bude dvosmerna ulica, Igokea će dobiti posebnu podršku da bude finansijski stabilna, da nastupa u ABA ligi kako bi ostvarila još bolje rezultate, a m:tel će promovisati oni koji su najbolji u svojoj oblasti. I najbolji igrač ABA lige dolazi iz ovog tima, tako da nemamo sumnje da u ovom trenutku radimo pametnu stvar i za sport i za m:tel”, izjavila je Jelena Trivan, generalni direktor kompanije m:tel.

Košarkaški klub Igokea, učesnik ABA lige i FIBA Lige šampiona, dobio je veliku podršku u svojim nastojanjima da na regionalnoj i međunarodnoj sceni ostvari što bolje rezultate.

“Želio bih da izrazim posebnu zahvalnost kompaniji m:tel i njenom rukovodstvu što su  prepoznali sportsku vrijednost Košarkaškog kluba Igokea. Ova partnerstvo koje će da traje naredne tri godine, a vjerujem i duže, daće nam posebnu stabilnost da možemo da se fokusiramo na više ciljeve, razvoj i još više ulaganja u mlade talente za koje smo generalno opredijeljeni. Veliko hvala kompaniji m:tel koja generalno pruža podršku ne samo sportu, već i nauci, kulturi, te učestvuje u mnogim humanitarnim akcijama”, poručio je Igor Dodik, generalni menadžer Košarkaškog kluba Igokea.

S ciljem da nastavi dobru praksu podrške sportu i stane rame uz rame uz najbolje, kompanija m:tel nastavlja da ulaže u sport i one koju su u njemu uspješni.