Najavljen novi Jahorina Ultra Trail – mjesto susreta ljepote i izazova

Atraktivno trail takmičenje i ove godine se održava uz prijateljsku podršku kompanije m:tel

Na današnjoj press konferenciji u Olimpijskom centru Jahorina najavljen je novi, osmi po redu Jahorina Ultra Trail, kojeg svi ljubitelji trail trčanja sa nestrpljenjem očekuju. Najveće takmičenje ove vrste u Bosni i Hercegovini, za profesionalne i rekreativne trkače, održava se na stazama različitih dužina, u netaknutoj i veličanstvenoj prirodi.

“Kompanija m:tel je ponosni sponzor Jahorina Ultra Trail-a već treću godinu za redom. Kao kompanija smo opredjeljeni da podržavamo sportske aktivnosti, takmičarski duh i prave vrijednosti, a Jahorina Ultra Trail podrazumijeva sve to. Ovo takmičenje povezuje nekoliko planina, povezuje ljude koji su opredjeljeni na sport i zdrav način života, ali isto tako promoviše ljepote ovih planina i onoga što Jahorina nudi čak i za vrijeme ljeta”, izjavila je Milica Kondić, rukovodilac Sektora za marketing kompanije m:tel.

Jahorina Ultra Trail ugostiće trkače iz više od 30 zemalja svijeta i održaće se 23. i 24. jula u organizaciji Olimpijskog centra Jahorina. Po prvi put, najduža i najizazovnija trka obuhvatiće dvije države, Srbiju i Bosnu i Hercegovinu.

U saradnji sa kompanijom Samsung, kompanija m:tel je obezbijedila tri atraktivne nagrade za tri najuspješnija takmičara, kao i dodatne zanimljivosti za sve posjetioce Jahorine.