Na Oracle konferenciji predstavljena Mtel aplikacija

ARTIC aplikacija privukla veliku pažnju učesnika

Na najvećem okupljanju Oracle zajednice u regionu, HrOUG konferenciji u Rovinju, predstavljena je Mtel aplikacija za tehnički pregled i inspekciju kvaliteta obavljenih radova na udaljenim lokacijama.

Autori aplikacije su diplomirani inženjeri Tijana Malić i Darko Kojić, zaposleni na razvoju softvera u kompaniji Mtel, koji su ovom prilikom upoznali publiku sa prednostima i kvalitetama ARTIC aplikacije sa kojom je uveliko olakšan rad na udaljenim lokacijama.

Izvor fotografije: m:tel

Da podsjetimo, ARTIC (Advanced Remote Technical Inspection and Control) aplikacija je rezultat internog razvoja u m:tel-u, a svojim korisnicima štedi vrijeme i resurse, povećava sigurnost rada na terenu, pruža mogućnost naknadnog uvida u izvršene radove i obezbjeđuje veliku pouzdanost podataka.

HrOUG konferencija je poznata po visokokvalitetnim predavanjima i radionicama održanim od strane Oracle stručnjaka iz cijelog svijeta. Ove godine konferencija je okupila preko 400 profesionalaca iz oblasti Oracle tehnologija a u tri dana održalo se oko 80 stručnih predavanja.