m:tel-u Plaketa ETF-a Istočno Sarajevo

Promocija diplomaca tradicionalno je okupljanje kako diplomiranih inženjera koji su svoje diplome stekli na Elektrotehničkom fakultetu u Istočnom Sarajevu, tako i nastavnog kadra, te prijatelja ove obrazovne ustanove.

I ove godine to je bila prilika da se na svečan način svršenim studentima uruče diplome, koje predstavljaju krunu i rezultat njihovog vrijednog rada i učenja tokom godina studija.

Promocija je održana 24. juna u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Sarajevu, a tom prilikom kompaniji m:tel dodijeljeno je priznanje. U ime kompanije m:tel Plaketu u znak priznanja za iskreno prijateljstvo, podršku i doprinos razvoju Elektrotehničkog fakulteta je preuzela Milica Kondić, rukovodilac Sektora za marketing.

Dugogodišnje i mnogo puta dokazano iskreno prijateljstvo kompanije m:tel i Elektrotehničkog fakulteta u Istočnom Sarajevu biće nastavljeno i ubuduće, a s ciljem obezbjeđivanja što boljih uslova u kojima studiraju mladi ljudi koji su izabrali upravo ovu oblast za svoje buduće zanimanje.