m:tel TikTok: Budućnost je stigla uz Galaxy AI update

Telefoni iz Galaxy S24 serije su donijeli revoluciju sa brojnim funkcijama vještačke inteligencije. Osim ove serije, Samsung je Galaxy AI funkcionalnosti učinio dostupnim i na starijim modelima telefona, počevši od Galaxy S23 serije.

Među ovim funkcijama su unaprijeđeni krug za pretragu, funkcija prevođenja uživo, pomoć pri fotografisanju i asistent za bilješke, što korisnicima omogućava da iskoriste pun potencijal svojih uređaja.

Na m:tel TikTok kanalu vam za početak predstavljamo funkciju “circle to search” koja omogućava da na ekranu zaokružite neki detalj, prstom ili S pen-om, a Galaxy AI će za vas pretražiti sve o onome što je zaokruženo.

Za još zanimljivih savjeta pratite m:tel Tik Tok kanal, dijelite, predlažite i komentarišite o kojoj temi želite da snimimo video, a možete očekivati još savjeta o tome kako možete iskoristiti mogućnosti koje nudi Galaxy AI.

@mtelbh

Budućnost je stigla uz Galaxy AI update Otkrijte prednosti Samsung Galaxy uređaja vrhunskih performansi upotpunjeni inovativnim AI funkcijama kao što je Circle to Search, koja će vam omogućiti napredno online pretraživanje vođeno pokretima. 🙌 Update je od sada dostupan za pametne telefone iz Galaxy S23 serije, Z Flip 5, Z Fold5 ili tablet iz Galaxy Tab S9 serije. A ukoliko kupite neki od pomenutih telefona dobijate vrijedne poklone!

♬ original sound – mtel.ba | m:tel BiH