Ljepota, snaga i elegancija – Samsung Galaxy S24 Ultra

Upoznajte Galaxy S24 Ultra, revolucionaran telefon koji predstavlja spoj moćnih performansi, inovativnih funkcija i elegantnog dizajna.

Opremljen sa čak 12GB RAM-a i 256GB interne memorije, Samsung Galaxy S24 Ultra omogućava brz i fluidan rad, uz dovoljno prostora za skladištenje svih vaših podataka, aplikacija i medija. Sa toliko memorije možete istovremeno izvršavati više zahtjevnih zadataka bez ikakvih problema.

Što se tiče kamere, Galaxy S24 Ultra ne razočarava. Sa primarnom kamerom od 12MP i sekundarnom kamerom iste rezolucije, ovaj telefon pruža izuzetne fotografije i video zapise, bez obzira na uslove osvjetljenja. Bilo da slikate pejzaže, portrete ili snimate video sadržaj, Galaxy S24 Ultra će vas oduševiti svojim performansama.

Kada je riječ o bateriji, ovaj model dolazi sa impresivnom Li-Ion baterijom kapaciteta 5000mAh. Ona omogućava da telefon koristite tokom cijelog dana bez potrebe za punjenjem, čak i uz intenzivnu upotrebu.

Izvor: Samsung

Telefoni iz Galaxy S24 serije su revolucionarni zahvaljujući funkcijama vještačke inteligencije. Jedna od ključnih karakteristika Samsung Galaxy S24 Ultra je AI Live Translate Call, što predstavlja svojevrsni simultani prevodilac razgovora. Ova funkcija omogućava korisnicima da dobiju audio i tekstualni prevod u realnom vremenu tokom razgovora, integrišući se direktno u funkciju izvornog poziva. Ovo ne zahtijeva dodatne aplikacije i garantuje privatnost razgovora. Takođe, telefon nudi izvlačenje teza iz onlajn članaka, sumiranje i prevođenje bilješki uz različite preporuke, prevođenje i preporuke za bolje izražavanje tokom dopisivanja, obradu fotografija, usporavanje videa…

Galaxy S24 Ultra pokreće Android 14 operativni sistem, uz Exynos 2400 čipset i moćan 8-core procesor koji pruža brz i efikasan rad. Sa velikim 6,8-inčnim Dynamic AMOLED ekranom i impresivnom rezolucijom od 1440×3120 piksela, ovaj telefon pruža nevjerovatno iskustvo gledanja sadržaja, sa živopisnim bojama i oštrim detaljima.

Sa težinom od 233 grama, ovaj uređaj je elegantan i lak za nošenje, što ga čini idealnim izborom za svakodnevnu upotrebu. Bez obzira da li ga koristite za posao, zabavu ili sve ostalo, Galaxy S24 Ultra će vas impresionirati svojim performansama i funkcijama.

Više informacija o njegovoj kupovini možete pronaći na www.mtel.ba.