m:tel prijatelj ATP čelendžera “SRPSKA OPEN” 2021

Banjaluka ponovo na teniskoj mapi svijeta

Teniski čelendžer “Srpska Open”, koji se igra za 80 ATP bodova i nagradni fond od 44.820 eura, biće održan od 6. do 12. septembra 2021. godine, na terenima Nacionalnog teniskog centra Teniskog saveza Republike Srpske (TSRS) i Teniskog kluba “Mladost”. Kompanija m:tel je i ove godine, kao prijatelj sporta, generalni sponzor ovog turnira.

Na konferenciji za medije turnir su najavili Dragan Dragičević, generalni sekretar TSRS, Lana Popović, generalni menadžer Čelendžera “Srpska Open”, i Milica Kondić, portparol kompanije m:tel.

“Sve ove godine Teniski savez je bio podrška Teniskom klubu Mladost, a ove godine smo nosioci aktivnosti. Istakao bih veliku podršku institucija, predsjednika Republike Srpske koji je generalni pokrovitelj, a imamo veliku podršku Vlade Republike Srpske, srpskog člana Predsjedništva BiH i Ministarstva porodice omladine i sporta”, rekao je Dragičević.

Popović je istakla da se organizacijom turnira nastavlja bogata tradicija. “Srećna sam da mogu da potvrdim činjenicu da smo opet, nakon pauze zbog korona virusa, na kalendaru ATP-a . Od ove godine, sa novim Nacionalnim teniskim centrom, prvi put nakon toliko godina, mi ćemo biti u mogućnosti da igramo noćne mečeve, što je vrlo atraktivno”, poručila je ona.  

“Mi smo ponosni sponzor ATP čelendžera već 19 godina, koliko traje turnir. Ovo je važan sportski događaj za naš grad i za našu državu. Svaki septembar u Banjaluci bude u znaku tenisa i bude ispunjen pozitivnom energijom, upravo zahvaljujući ovom turniru. Ulažemo u sport ulažući u mlade ljude, sportski duh, u zdravlje i prave vrijednosti”, rekla je Kondić.

Ulaz na teniske mečeve je besplatan, a za poštovaoce tenisa koji nisu u prilici da posjete teniske terene u parku “Mladen Stojanović” biće omogućen direktni prenos mečeva sa dva terena putem interneta. Tako će slika sa banjalučkog čelendžera, zahvaljujući kompaniji m:tel, otići u svijet i ove godine.

Kompanija m:tel će, takođe, pripremiti interesantne sadržaje za najmlađe tokom trajanja turnira, te poklone za najsrećnije predstavnike publike ovogodišnjeg čelendžera.