m:tel ponosni prijatelj Dana sporta, direktan prenos svečanog otvaranja iz Gračanice gledajte na Areni Sport

U Gračanici, 1. juna, svečano se otvaraju Sportske igre mladih u Bosni i Hercegovini, te će ovom prilikom biti organizovan i m:tel Dan sporta za 1.500 najmlađih osnovaca iz ovog grada

Podrškom razvoju i afirmaciji zdravog odrastanja kod najmlađih, njegovanja sportskog duha i drugih pozitivnih vrijednosti, kompanija m:tel ponosni je sponzor najvećih kulturnih i sportskih manifestacija, pa tako i Dana sporta koji se organizuju u okviru Sportskih igara mladih i počinju u Gračanici 1. juna 2022. 

Gračanica će se na ovaj način pridružiti Rijeci i Arilju, kao regionalnim centrima otvaranja Igara za 2022. godinu. Prenos svečanog otvaranja, kao i takmičenja možete da pratite od 11.00 časova na Areni Sport.

Sportske igre mladih će biti održane u 45 gradova BiH i okupiće više od 55.000 učesnika. Igre traju do 17. avgusta kada je predviđeno međunarodno finale. Ova sportsko-zabavna manifestacija ponudiće djeci i mladima fantastične sportske sadržaje, ali što je najvažnije, omogućiće im prostor i zdrav ambijent za druženje.

Iz kompanije m:tel poručuju da su osmijesi na licima najmlađih motiv svakoj društveno odgovornoj kompaniji da brine o zajednici u kojoj posluje. „Šireći prijateljstvo, srećni smo što smo dio i ove lijepe sportske priče.“

Nastavak druženja sa najmlađim školarcima je već 2. juna, u Goraždu, nakon čega će uslijediti m:tel Dan sporta u Novom Travniku, Tuzli i Banovićima. 

Neka igre počnu i neka se rađaju nova prijateljstva!

U ime kompanije m:tel na svečanom otvaranju Sportskih igara mladih učestvovao je izvršni direktor za finansije, Dejan Jokić. Pogledajte slike sa događaja.