m:tel pomaže djeci sa poteškoćama u razvoju

Posjetom Goraždu nastavljena akcija  „Niste sami, imate prijatelje“

Nastavljajući svoju misiju pomoći i podrške svima kojima je neophodna, kompanija m:tel je u okviru društveno odgovorne akcije „Niste sami, imate prijatelje“ posjetila i Goražde.

Zaposleni kompanije m:tel obišli su Klub specijalnih sportova „Drina“ iz Goražda i njihovim štićenicima, djeci sa poteškoćama u razvoju, donirali pakete pomoći. Predsjednik ovog, po mnogo čemu posebnog Udruženja, koje kroz sportske aktivnosti radi i brine o djeci i njihovim porodicama, profesor Rasim Ligata, zahvalio se kompaniji m:tel na empatiji i pruženoj podršci: „Znamo da u teškim vremenima u kojima živimo i u kojima se nalazi naša privreda, nikom nije lako, ali uvijek vjerujemo u humanost i otvorena srca.“

m:tel pomaže djeci sa poteškoćama u razvoju

Došavši na mjesto generalnog direktora kompanije m:tel u septembru prošle godine, Jelena Trivan je pokrenula ovu veliku humanitarnu akciju pokazavši čvrsto opredjeljenje kompanije m:tel, koja je dio Telekoma Srbija, da posluje društveno odgovorno i da bude oslonac i podrška svima kojima je pomoć neophodna, te da pored ulaganja u velike investicije, sportske i kulturne događaje, bude na terenu među običnim ljudima. “Kada se naša kompanija širi, od toga imaju dobrobit svi. Kada stigne poziv za pomoć, za ogrev, za hranu, za školu, mi ne gledamo ko je i odakle je, mi jednostavno pomažemo svima”, izjavila je Trivan.

m:tel pomaže djeci sa poteškoćama u razvoju

U okviru akcije „Niste sami, imate prijatelje“, predstavnici m:tel-a do sada su obišli veliki broj gradova na području cijele BiH kako bi najugroženijim i najosjetljivijim grupama stanovnika obezbijedili ogrjev, pakete pomoći hrane i higijene, sredstva za rad, školsku opremu, građevinski materijal, ali i obnovu stambenog prostora.

Akcija „Niste sami, imate prijatelje“ biće nastavljena i u narednom periodu.