m:tel poklonio knjige biblioteci osnovne škole u Loparama

Na adresu kompanije m:tel, koja je dobro poznata po svojoj društvenoj odgovornosti i želji da pomogne, stigla je informacija i molba iz Osnovne škole „Sveti Sava“ u Loparama.

Ovoj školi, naime, nedostaje više od 50 odsto fonda lektira za školsku biblioteku, a i one knjige koje su na raspolaganju učenicima većinom su u lošem stanju.

Kako je oblast obrazovanja jedna od prioritetnih za kompaniju m:tel, a kada je u pitanju podrška, ova kompanija je i ovoga puta odlučila da donira tražene naslove ovoj školi.

Tim povodom, predstavnici kompanije m:tel, uručili su knjige osnovnoj školi u Loparama, a to je bila i prilika da sa direktorom ove škole  i bibliotekarkom obiđu prostorije škole i biblioteke.

„Svi znamo koliko je važno za razvoj naše djece, njihovog kritičkog mišljenja i njihove mašte da čitaju knjige“, navedeno je u molbi kompaniji m:tel koju su uputili iz OŠ „Sveti Sava“ iz Lopara. A, kako su rekli iz kompanije m:tel, zadovoljstvo je biti prijatelj i pružiti podršku, naročito kada su u pitanju naši najmlađi i kvalitet njihovog obrazovanja. A, upravo knjige su ono na čemu počiva svo znanje ovog svijeta.