m:tel Playground: Zajedno kroz izazov

Budite inovativni i iznenadite nas svojim rješenjima

m:tel IoT izazov je intenzivni program koji, pored razvoja tehničkog rješenja, obuhvata i razvoj biznis koncepta. Kako razviti poslovni model, kako testirati ideju, kako je validirati na tržištu, samo su neke od teme koje ćete naučiti kroz program.

U toku izazova očekuje vas i mentorski program, a zašto je to bitno? Zato što mentori koje smo pažljivo odabrali, imaju iskustva u razvoju proizvoda, zato što vam mogu sugerisati na početničke greške koje ćete sigurno praviti, zato što vas mogu posavjetovati i zato što je dobro svoju ideju razvijati uz podršku iskusnijih!

Ako još uvijek nemate tim, onda i to shvatite kao prvi izazov. Prezentujte svoju ideju rodbini, prijateljima, kolegama sa posla, kolegama iz developer/marketing ili bilo koje druge korisničke grupe. Sklopite tim, prijavite se i krećemo zajednički kroz niz izazova.

U ovogodišnjem Playground izazovu biramo do 12 timova koje očekuje:

  1. Mogućnost korišćenja m:tel LoRa mreže;
  2. Mogućnost korišćenja m:tel Cloud platforme;
  3. Intenzivni akceleratorski program poslovne i tehničke podrške (npr. treninzi sa ciljem validacije ideje, predavanja o IoT tehnologiji, trening prezentacionih vještina);
  4. Tehnička i biznis mentorska podrška – učenje i primjena znanja iz različitih oblasti, od tehnologije do razvoja ideje;
  5. Predstavljanje ideja m:tel-u radi potencijalne saradnje na “Demo danu”;
  6. Na kraju, za najbolje timove obezbijeđen je nagradni fond od 10.000 KM.

Prijave su moguće do 30.06.2021. godine putem web forme na linku: https://forms.office.com/r/bGbaSj0EnW.

Ne čekajte zadnji dan za prijavu ideje, učinite to odmah,  a detaljne uslove m:tel IoT izazova 2021. pronađite: ovdje.