m:tel-ova akcija „Niste sami, imate prijatelje“ ponovo u Drvaru

Mart mjesec, u okviru akcije kompanije m:tel „Niste sami, imate prijatelje“, obilježili su radovi na popravkama, adaptacijama, renoviranjima i donacijama.

Nakon što je donirala pakete sa hranom i higijenskim proizvodima Crvenom krstu kao pomoć za sve socijalno ugrožene stanovnike Drvara, kompanija m:tel se vratila u ovu opštinu kako bi pomogla njenim najmlađim stanovnicima. Ovoga puta, riješen je jedan od najvećih problema u Osnovnoj školi „Drvar“ u Drvaru – rasvjeta u fiskulturnoj sali.

Kako je navela Jelena Trivan, generalna direktorka kompanije m:tel, na samom početku ove akcije „cilj je upravo da nas prepoznaju kao nekoga ko pomaže običnim ljudima, ko je na terenu, ko je uvek onde gde treba da bude“, te je i ovo jedan od načina da kompanija još jednom potvrdi svoju opredijeljenost da ulaže u ove i ovakve humane akcije. 

m:tel-ova akcija Niste sami, imate prijatelje ponovo u Drvaru  

Dijana Novković, direktorka OŠ „Drvar“, izrazila je zahvalnost kompaniji m:tel koja je, kako navodi, svojom velikom donacijom i izvedenim radovima riješila jedan od najvećih problema u ovoj školi.

„Sportska sala naše škole okuplja najveći broj omladine, djece osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Ovo je mjesto u kojoj se dešavaju zapravo sve sportske pripreme u gradu, odnosno sva sportska udruženja u našem gradu koriste ovu salu za svoj rad“, navela je Novković i dodala da problem rasvjete u sali postoji već 18 godina. „Sala škole je urađena 80-ih godina prošlog vijeka. Situacija sa rasvjetom je bila takva da je od 128 halogenih sijalica samo devet radilo, a sala nije okrečena od 2011. godine. Ovo što je kompanija m:tel učinila za nas, nije samo pomoć školi, ovo je velika pomoć čitavom gradu“, naglasila je ona.

Kako navode iz kompanije m:tel, veliko je zadovoljstvo biti od pomoći, naročito kada su u pitanju djeca i njihova dobrobit. Sala sa novim rasvjetnim tijelima, prostor osvježen molerskim radovima, biće mjesto gdje će se sada, u boljim i kvalitetnijim uslovima, okupljati mališani ove opštine, što je i smisao svega što kompanija čini u okviru akcije „Niste sami, imate prijatelje“.