m:tel obogatio kulturno ljeto, podržane značajne manifestacije!

Nastavljajući akciju društvene odgovornosti prema značajnim događajima, m:tel je podržao manifestacije „Banjalučki etno dani“ i „Nektar Garden fest“.

Turistička organizacija grada Banja Luka zajedno sa Kulturno – umjetničkim društvom „Piskavica“ i Ansamblom narodnih igara i pjesama „Veselin Masleša“ organizuje manifestaciju „Banjalučki etno dani“ koja će biti održana od 30. juna do 3. jula 2022. godine u Banjaluci i Piskavici. Manifestacija predstavlja saradnju dva festivala,„Kozara etno“ i „Festivala srpskog folklora“, koji se tradicionalno organizuju u prvoj polovini jula. Na festivalu će učestvovati oko 400 učesnika iz šest zemalja.

m:tel obogatio kulturno ljeto, podržane značajne manifestacije!

„Banjalučki etno dani“ počinju „Festivalom srpskog folklora“, koji se održava od 30. juna do 2. jula na tvrđavi Kastel, a nastavljaju se festivalom „Kozara etno“, koji će biti održan 2. jula u Piskavici i 3. jula na tvrđavi Kastel u Banjaluci.

Istovremeno, „Nektar Garden fest“ se održava drugu godinu zaredom u prijedorskoj Ljetnoj bašti. Ove godine program festivala još je bogatiji, a pored raznovrsnog muzičkog repertoara, posjetioce očekuju i dodatni sadržaji.

m:tel obogatio kulturno ljeto, podržane značajne manifestacije!

Već u petak, 1. jula, nastupaju, pored ostalih, grupa S.A.R.S. i DJ Mladen Tomić, zatim dan kasnije, u subotu, poznati bendovi Van Gog, Partibrejkersi i Bjesovi, a posljednjeg dana u nedjelju, 3. jula, sastav Let 3. Izdvojili smo neke od poznatih izvođača kojih će biti ukupno 15.

m:tel je tako, po ko zna koji put, nastavio sa podrškom kulturnim manifestacijama i tako obogatio ljetne pozornice i osvježio kulturnu i turističku ponudu cijelog regiona.