m:tel ispunjava obećanja: Pomoć porodicama u Bos. Grahovu i Bos. Petrovcu

“Niste sami, imate prijatelje” m:tel i dalje pruža pomoć na terenu

U okviru velike akcije pod nazivom “Niste sami, imate prijatelje”, koja je pokrenuta u decembru prošle godine, kompanija m:tel i dalje pruža pomoć najugroženijima. Ova kompanija je još jednom pokazala da je opredijeljena da djeluje društveno odgovorno i da pruži podršku običnom čovjeku, odnosno onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Generalna direktorka kompanije m:tel Jelena Trivan, koja je i pokrenula akciju “Niste sami, imate prijatelje”, u decembru je prilikom posjete opštinama Bos. Grahovo, Drvar, Bos. Petrovac i Glamoč imala priliku da vidi kakve su i koje potrebe stanovništva na terenu. Tom prilikom su donirana drva za ogrijev, te paketi hrane i higijene.

Ovog puta, kompanija m:tel je bila u Bos. Grahovu, gdje je porodicama Galić i Tica ispunila data obećanja, te izvršila sanacije objekta i zamjenu vrata na kući.

“Vratili smo se u Grahovo da pomognemo i ispunimo obećanja koja smo dali u decembru. Naime, porodici Galić smo donirali nova vrata, a u kući porodice Tica, kojoj smo prethodno donirali šporet i dio namještaja, izvršena je sanacija kupatila, kompletno čišćenje, krečenje i sanacija prostorija kako bi uslovi za život ovoj porodici bili humaniji s obzirom na to da u njoj živi mali dječak”, izjavila je ovom prilikom Milica Kondić, portparol kompanije m:tel.

U ovoj fazi akcije Mari Radulović iz Bos. Petrovca je sanirano kupatilo u kući.

Akcija “Niste sami, imate prijatelje” se nastavlja i u narednom periodu. U kompaniji m:tel su se opredijelili da osluškuju potrebe stanovnika i humanitarno djeluju kada god budu u mogućnosti.