m:tel i Xiaomi: Uskoro izvlačenje dobitnika nagradne igre!

Glavna nagrada automobil Mazda CX3

 Do kraja nagradne igre kompanije m:tel i brenda Xiaomi pod nazivom „m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!“ ostalo je još nekoliko dana. Tačnije, svi oni koji do 31. januara 2021. godine odaberu jedan od Xiaomi telefona iz ponude kompanije m:tel i spoje ga sa nekom od m:tel postpaid tarifa, automatski učestvuju u ovoj nagradnoj igri.

Kako bi svojim korisnicima uljepšali početak 2021. godine, kompanija m:tel, zajedno sa brendom Xiaomi, je pripremila vrijedan nagradni fond, te m:tel korisnike očekuje devet odličnih nagrada: glavna nagrada je automobil Mazda CX3, a tu su i dva MI LED TV 4S 55“ ANDROID televizora, četiri Xiaomi Mi Note 10 Lite telefona i dva Mi prečišćivača vazduha 2H.

Podsjećamo, u bubanj za izvlačenje vrijednih nagrada učestvuju svi postpaid korisnici kompanije m:tel, sa mjestom prebivališta na teritoriji Republike Srpske, koji u periodu između 1. decembra 2020. i 31. januara 2021. godine spoje jednu od m:tel postpaid tarifa i jedan od odličnih Xiaomi telefona.

Xiaomi telefoni plijene pažnju korisnika iz cijelog svijeta, jer njihovi uređaji nude najbolji odnos cijene i kvaliteta. A da biste odabrali svoj Xiaomi telefon, posjetite m:tel web šop na ovom linku.

Više detalja i pravila nagradne igre „m:tel i Xiaomi – Izaberi i pobijedi!“ potražite na ovom linku ili pozovite m:tel Call centar na 0 800 50 000.