m:tel i Logosoft predstavljaju novi webinar

U virtuelnoj učionici od 26. aprila 2021. godine kompanije m:tel i Logosoft organizuju još jedan online kurs – AZ-303 Microsoft Azure Architect Technologies.

Ova petodnevna edukacija priprema su da poslovne zahtjeve prenesete u sigurna, skalabilna i pouzdana rješenja. Lekcije koje će biti obrađene uključuju virtualizaciju, automatizaciju, umrežavanje, storage, identitete, sigurnost, podaktovne platforme te aplikacijsku infrastrukturu.

Webinar je namijenjen  IT profesionalcima koji imaju iskustva u radu s dizajniranjem i implementacijom rješenja implementiranih na Microsoft Azure-u. Za pohađanje kursa potrebno je poznavanje IT operacija, uključujući umrežavanje, virtualizaciju, identitete, sigurnost, poslovni kontinuitet, oporavak od katastrofa, podatkovne platforme, budžetiranje i upravljanje. Pri tome se koristi Azure Portal  ali i Command Line Interface. Polaznici trebaju imati napredna znanja u Azure administraciji, kao i iskustvo u Azure razvojnim, te DevOps procesima.

Cijena kursa iznosi 650,00 KM + PDV, a prijave možete poslati do 23.04.2021.godine putem e mail adrese ict@mtel.ba

U cijenu kursa je uključena oficijelna Microsoft e-knjiga, vaučer za polaganje Microsoft AZ-303 ispita u roku od šest mjeseci od završetka kursa, oficijelni Microsoft Certificate of Achievement te pristup laboratorijskim vježbama 180 dana nakon završetka kursa.

Više informacija možete pronaći ovdje.