Kupi Xiaomi 14 i dobijaš Redmi Pad SE

Otkrijte svijet napredne tehnologije i iskoristite priliku da budete prvi sa vrhunskim Xiaomi 14 12/512GB telefonom

Ekskluzivna ponuda u m:tel-u u kojoj uz naručeni Xiaomi 14 na poklon dobijate impresivan tablet Redmi PAD SE 4/128GB traje do 10.03.2024. Ponuda je ograničena na 30 naručenih uređaja, pa zato požurite i budite među prvih 30.

Xiaomi 14 dolazi sa inovacijama koje postavljaju nove standarde u industriji pametnih telefona. Zahvaljujući saradnji s Leicom, ovaj model donosi revolucionarnu optiku, omogućavajući korisnicima da zabilježe svaki trenutak s neviđenom jasnoćom i bojom. Leica Summilux objektivi, uz napredne senzore slike, osiguravaju da svaki snimak oživi, bilo da se radi o zahtjevnim scenama pri slabom osvjetljenju ili dinamičnim pejzažima.

Izvor fotografije: m:tel

Dodatno, snaga koja leži u srcu Xiaomi 14 serije dolazi od Snapdragon® 8 Gen 3 mobilne platforme. Ovaj procesor, sa svojom novom arhitekturom i poboljšanom efikasnošću upotrebe energije, nudi korisnicima brže performanse bez kompromisa na račun trajanja baterije. Govoreći o bateriji, Xiaomi 14 impresionira sa svojom HyperCharge funkcionalnošću koja obećava punjenje baterije do 100% za samo 31 minutu, omogućavajući vam da budete stalno u pokretu, bez potrebe za dugotrajnim čekanjem pored utičnice.

Samo u m:tel-u imate i mogućnost da rezervaciju upotpunite i novom ponudom tri puta više gigabajta mobilnog neta u Pretplata tarifama  uz besplatnu zamjenu starih 3G kartica za nove 4G kartice.

Uživajte u budućnosti i ne čekajte, popunite podatke na stranicama m:blog-a na linku https://mtelblog.ba/naruci-prvi-xiaomi-14-12-512gb/