m:tel Pretplata tarife sada imaju tri puta više neta

Uživajte u nevjerovatnoj ponudi koja vam donosi do tri puta više gigabajta mobilnog neta, uz besplatnu zamjenu 4G kartice

Otvorite vrata brzine i povezanosti sa našim unaprijeđenim Pretplata tarifama. Za sve nove korisnike i one koji čekaju da obnove svoje ugovore za Top, Max i Premium Pretplata tarife, u martu utrostručujemo gigabajte mobilnog neta bez dodatnih troškova za cijeli period ugovorene obaveze (dvije godine). I za korisnike Plus i Plus Net tarifa gigabajti su uvećani i to dva puta što će svakako da vam omogući još bolje online iskustvo.

Bez obzira da li ste u pokretu ili uživate u udobnosti svog doma, m:tel najbolja mreža u BiH omogućava vam da ostanete povezani u svakom trenutku. Od gledanja omiljenih serija do slanja važnih mejlova, uz Pretplata tarife i savršene bonuse imaćete dovoljno prostora da ostvarite sve svoje ciljeve, brzo i bez ikakvih ograničenja.

Uz duple i trostruke gigabajte u martu iskoristite i mogućnost besplatne zamjene vaših starih SIM kartica za nove 4G kartice i uživajte u dostupnim brzinama i modernim performansama vaših mobilnih uređaja.

Iskoristite ovu nevjerovatnu ponudu, odlučite se za naše unaprijeđene postpaid Pretplata tarife i doživite budućnost povezanosti već danas.

Za više informacija pozovite 0800 50 000, posjetite www.mtel.ba ili vama najbliže m:tel prodajno mjesto.