Kompanija m:tel uz džudistu Nemanju Majdova do sljedeće olimpijade

Na konferenciji za medije  koja je održana u Banjaluci, Jelena Trivan, generalni direktor kompanije m:tel, najavila je nastavak podrške Nemanji Majdovu, dvostrukom svjetskom prvaku u džudou iz Istočnog Sarajeva, i reprezentativcu Republike Srbije.

Ozvaničena je dugoročna saradanja kojom je najavljena podrška kompanije m:tel Nemanji Majdovu do naredne olimpijade.

“Nemanja Majdov je nešto više nego proslavljeni sportista, on je jedan od onih koje podržava m:tel, on je prijatelj i zaštitno lice ove kuće, ali je i mnogo više od toga, on je zaštitno lice i Republike Srbije i Republike Srpske i njenog sporta, koju je proslavio na najlepši mogući način. Nemanjina želja i san, za koji sam uverena da će da ostvari, je olimpijsko zlato. I zato, kada sam došla na čelo m:tel-a, sa Nemanjom smo se dogovorili da njegov saputnik na putu do sledeće olimpijade bude upravo kompanija m:tel, i da za razliku od ranije saradnje koja je bila na godišnjem nivou i koja je bila kratkoročna, mi na ovaj put idemo zajedno sa dugoročnim ugovorom u kome će m:tel Nemanju pratiti do olimpijade. Smatramo da je finansijska izvesnost i sigurnost od velikog značaja za profesionalne sportiste, te stoga zahvaljujući dugoročnom sponzorstvu mogu da se spremaju za velike medalje i velike snove”, poručila je Jelena Trivan, generalni direktor kompanije m:tel.

“Zahvalio bih se kompaniji m:tel na dosadašnjoj saradnji i, naravno, na budućoj saradnji, te gospođi Jeleni Trivan koja je prepoznala naš kvalitet i potencijal za budućnost. Naš zajednički cilj je isti, da što više pobjeđujemo u svijetu i da što bolje predstavimo Republiku Srpsku i Republiku Srbiju u budućnosti na našim poljima. Ja na svakom turniru ciljam zlato i uvijek sam optimista i idem sa ciljem da pobjedim. Ova saradnja će mnogo da pomogne meni i mom timu da ostvarimo željene rezultate i kao što je gospođa Jelena Trivan rekla, mi smo jedan tim koji pobjeđuje zajedno”, zaključio je džudista Nemanja Majdov.  

Kompanija m:tel u okviru društveno odgovornog poslovanja posebnu pažnju poklanja uspješnim sportskim klubovima, ali i pojedincima koji svojim sportskim umjećem promovišu našu zemlju i region u pozitivnom svjetlu.

Iz kompanije m:tel su poručili da su svjesni značaja sporta i pravih vrijednosti koje sport podrazumijeva i koje se sportom promovišu, te da vjeruju da će se kroz podršku koju pružaju sportistima i sportu stvoriti još bolji uslovi za razvoj, afirmaciju i promociju sporta među najmlađima.