Kompanija m:tel i ove sezone generalni sponzor FK „Borac“ Banjaluka

U srijedu 21. jula 2021. godine u prostorijama Fudbalskog kluba „Borac“ Banja Luka, potpisan je sponzorski ugovor između ovog kluba i kompanije m:tel.

Svečanom potpisivanju, prisustvovali su generalni direktor kompanije m:tel, Marko Lopičić i potpredsjednik FK „Borac“, Bogoljub Zeljković.

Kompanija m:tel čije je opredjeljenje da kroz društveno odgovorno djelovanje pruža podršku sportu i pravim vrijednostima, više od deceniju u kontinuitetu prijatelj je fudbalskog kluba Borac.

Čast je i veliko zadovoljstvo da budemo deo priče koja se zove Fudbalski klub ,Borac’. To je klub sa dugom istorijom, tako da je naša podrška ,Borcu’ promocija ne samo zajedničkog prijateljstva, nego i Banjaluke i sporta uopšte. Već više od 10 godina uzajamni smo prijatelji sa FK ,Borac’, kroz različite vidove sponzorstva, a ovo je druga sezona kako potpisujemo ugovor o generalnom sponzorstvu. Prošle godine smo prepoznali šampionske ambicije ,Borca’, podržali ih, a ove godine smo imali priliku da se radujemo i čestitamo jedni drugima na uspehu“, istakao je generalni direktor kompanije m:tel Marko Lopičić, te poželio sreću ekipi u predstojećim utakmicama, izrazivši nadu da će i sljedeća sezona biti jednako uspješna i da će „Borac“ odbraniti titulu i ponovo ostvariti plasman u Evropu.

U ime Fudbalskog kluba ,Borac’, želim da se zahvalim kompaniji m:tel i gospodinu Marku Lopičiću na dugogodišnjoj saradnji. U vremenima koja su bila teška za nas imali smo pravog prijatelja u kompaniji m:tel. Sada, kada dolaze bolji dani za naš klub, m:tel je to prepoznao i naša saradnja iz godine u godinu sve je jača i bolja” istakao je potpredsjednik Fudbalskog kluba „Borac“, Bogoljub Zeljković.