Ispričajte svoju „Priču iz komšiluka“

Petu godinu zaredom, portal Mondo.ba organizuje konkurs za kratku priču pod nazivom „Priče iz komšiluka 5“. I ovoga puta, kompanija m:tel podržava talentovane pisce, te kao drugu nagradu dodjeljuje tablet.

Na Svjetski dan knjige i autorskih prava, koji se obilježava 23. aprila, portal Mondo pozvao je sve koji se bave pisanjem, bilo profesionalno ili iz hobija, da se prijave na regionalni konkurs za kratke priče “Priče iz komšiluka 5”! Najbolji radovi, kako je bio slučaj i u prethodnim godinama, biće objavljeni u istoimenoj zbirci, a autor pobjedničke priče osvojiće izdavanje knjige.

Ovaj konkurs je i internacionalni, budući da pravo učešća imaju svi građani BiH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske koji znaju i vole da pišu. Priče je potrebno poslati do 23. maja u ponoć, a na adresu priceizkomsiluka@gmail.com.

O najboljim pričama će odlučivati komisija u sastavu Tanja Stupar Trifunović, književnica (predsjednica žirija), Aleksandra Savić, predsjednica Udruženja lektora Republike Srpske, i Sandra Stanić, profesorica srpskog jezika i književnosti, u ime kompanije m:tel.

Piscu najbolje priče biće omogućeno izdavanje, štampanje i promocija autorske knjige, a drugonagrađeni će dobiti tablet, poklon kompanije m:tel.

Detaljne uslove za prijavu na konkurs pogledajte na sajtu Mondo.ba.