Horse Tales: Emerland Valley Ranch – za ljubitelje prirode i avanture

Horse Tales je avantura i simulacija odgajanja konja koja će sigurno zanimati igrače, pogotovo ljubitelje ovih životinja.

Igra se odvija na ranču, gdje igrači preuzimaju ulogu trenera i vlasnika konja te su odgovorni za brigu i treniranje svojih konja. Igra nudi i mogućnost takmičenja u konjičkim sportovima te uređivanja ranča prema igračevim željama, ali je ta opcija donekle limitirana, pogotovo u kontekstu gradnje novih objekata.

Grafika u igri je impresivna, okolina je živahna i detaljna, a modeli konja su dobro dizajnirani i realistični. Međutim, nedostaje dobar tutorial koji bi igrače uputio u naprednije aspekte igre. Takođe, igra ne nudi puno mogućnosti za prilagođavanje likova, što bi moglo učiniti igru manje privlačnom nekim igračima.

Igra uključuje i opciju za više igrača te omogućuje interakciju s drugim igračima, igranje protiv njih, razmjenu konja i predmeta te dodavanje prijatelja. Međutim, dostupan sadržaj igre limitiran je završetkom misija i nakon toga nema puno toga da se radi, osim kupovanja novih konja, treniranja i brige o njima.

Zaključak: Horse Tales: Emerald Valley Ranch je dobro osmišljen i detaljno napravljen indie naslov. Grafika je iznad prosjeka, što će se svidjeti ljubiteljima konja, jer su oni detaljno odrađeni te imaju sve karakteristike kao i u stvarnom životu.

Igra ima nekoliko pozitivnih strana, poput multiplayera, mogućnosti istraživanja svijeta (koji je ogroman) i detaljnosti konja. Stoga, ako ste veliki ljubitelj konja i želite nešto istraživati u igri, igra bi vam se mogla svidjeti.