Gledaj premijeru druge sezone HBO serije „Kuća zmaja“ putem m:tel-a

Dvije strane, jedan rat. Na čijoj si ti strani?

Druga sezona HBO Original serije „Kuća zmaja“ (House of the Dragon)  premijerno će biti prikazana na Max striming platformi u utorak, 17.juna, a na HBO kanalu prvu epizodu druge sezone možete pogledati od 20 časova.

Bazirana na romanu „Vatra i krv“ Džordža R.R. Martina, serija je smještena 200 godina prije događaja iz „Igre prijestolja“ i otkriva priču o kući Targarjen.

Kroz osam epizoda pratimo Vesteros koji je na rubu krvavog građanskog rata između Zelenog i Crnog vijeća, koji se bore za kralja Aegona, odnosno kraljicu Reniru.

Pored nove glumačke ekipe, glumci koji se vraćaju u drugoj sezoni su Ema Darsi,  Met Smit, Olivija Kuk, Iv Best, Stiv Tusan, Fabijan Frenkel, Juen Mičel, Tom Glin-Karni, Sonoja Mizuno i Ris Ajfans i mnogi drugi.

Prva sezona serije „Kuća zmaja“, kao i sve sezone serije „Igra prijestolja“, dostupne su odmah na Max striming platformi.

Max je streaming platforma Warner Bros. Discoveryja koja nudi vrhunski sadržaj i glavno je odredište za HBO Originals, Warner Bros. filmove, Max Originals, DC univerzum, čarobnjački svijet Harryja Pottera, kao i za proširenu ponudu sadržaja za djecu i porodicu brendova poput Cartoon Networka i Discovery Kids, animirane sadržaje za odrasle iz Adult Swima te najbolje programe iz područja hrane, kuće, reality serija, životnog stila i dokumentaraca vodećih brendova poput  Discovery Channela, Discovery Home & Healtha, ID-a i mnogo više.

Max možete aktivirati putem Moj m:tel portala, a detaljna uputstva potražite ovdje.