Dodjelom nagrada završen 24. Teatar fest „Petar Kočić“

Kompanija m:tel dodijelila nagrade za najboljeg glumca i glumicu

Dodjelom nagrada i priznanja i koncertom u čast nagrađenih u subotu, 11. juna 2022. godine, svečano je zatvoren 24. Teatar fest “Petar Kočić”, koji je održan u Narodnom pozorištu Republike Srpske u Banjaluci uz podršku kompanije m:tel.

Po odluci stručnog žirija, za najbolju predstavu festivala proglašena je predstava “Petrijin venac” beogradskog pozorišta Atelje 212.

Glumice iz predstave Marta Bjelica, Jovana Gavrilović i Milica Mihajlović podijelile su nagradu za najbolju glumicu, dok je za najboljeg glumca proglašen Boris Šavija, koji je igrao u predstavi “Jugoslavija, moja otadžbina” u koprodukciji Gledališča Koper iz Slovenije i Pozorišta Prijedor.

Nagrade, vrijedne Xiaomi telefone, u ime kompanije m:tel glumcima je dodijelio izvršni direktor za marketing i prodaju, Milosav Parezanović.

Kompanija m:tel je po 24. put pokrovitelj Teatar festa, kao i prijatelj čitave pozorišne sezone. Osnovna misija kompanije m:tel je povezivanje ljudi, ali i podrška pravim vrijednostima, a pozorište i pozorišna umjetnost upravo to i jesu.