Buđenje

Srećan vam 8. mart!

Milica Čvokić je talentovana umjetnica koja živi i stvara u Banjoj Luci. S diplomama akademije umjetnosti i arhitekture, te studijima animiranog filma, Milica je višestruko talentovana kreativka i nagrađivana studentkinja. Njena strast leži u ilustraciji i animaciji, ali ne libi se istraživati i kao muralistkinja – jednostavno voli dodati malo boje zidovima oko sebe.

Milica je, takođe, jedna od pionirki projekta ,,Animacikl”, gdje se susreću animacija i biciklizam, te je redovan član Društva animacije ,,Dares” od 2022. godine. Njen umjetnički pečat prepoznatljiv je po jedinstvenom pristupu i osjećaju za tematiku, krećući se od dječjih knjiga do ozbiljnijih ilustracija i animacija, uključujući i projekte s društveno odgovornom notom. Za više o njenom radu, posjetite platforme poput Behance-a (Milica Čvokić) i lnstagrama (@mlc_illustrated).

U saradnji s kompanijom m:tel, pod nazivom Buđenje, stvoren je autorski projekat povodom Međunarodnog dana žena. Ovaj autorski projekat poziva na buđenje snage u nama i ljubavi prema sebi. Poziv u formi podsjetnika da svaka žena nosi snagu i ljepotu koja je čini jedinstvenom. Ova je vizija žena kao nezaustavljivih, snažnih i inspirativnih bića, spremnih da zasijaju poput vatre.

Mi vam poklanjamo digitalnu reprodukciju ovog posebnog rada za vaše mobilne uređaje, desktop računare, kao i formate za društvene mreže.

A posebnu ponudu koju možete iskoristiti samo danas na Međunarodni dan žena potražite ovdje.

Preuzmite ili podijelite digitalne reprodukcije prilagođene za sve formate klikom na dugme: