Birajte pametno, živite sigurno

m:tel Smart Home za sigurnije stanovanje!

Uz m:tel Smart Home pametni sistem pratite i kontrolišite uživo sve što se dešava u vašem stanu ili kući, gdje god da se nalazite.

Pametna kuća (Smart Home) je koncept savremenog življenja uz pametno korištenje tehnologije. Svi uređaji i senzori u pametnoj kući spojeni su sa centralnom jedinicom kojom upravljate putem Smart Home aplikacije na pametnom mobilnom telefonu.

Kuća je pametna jer se prilagođava vašim aktivnostima, navikama i životnom stilu, a pri tome ostvaruje energetske uštede. Smart Home je sistem kućne automatike maksimalno jednostavan za korišćenje, održavanje i ugradnju.

Uz ovo rješenje ne samo da više ne morate razmišljati o tome da li ste ugasili peglu ili ringlu, već vam omogućava i praćenje vašeg doma na daljinu putem live streaminga, te senzorno praćenje pokreta, klime, vode ili dima. To vašu kuću čini sigurnijom od potencijalnih provala, poplava ili požara, a vas čini srećnijim i opuštenijim.

Smart Home uslugu možete imati ukoliko koristite m:tel kućni internet samostalno ili u paketu sa više usluga.

Iskoristite promotivnu ponudu i prvih šest mjeseci pretplatu na ovu uslugu plaćajte po cijeni od samo 0,99 KM. Smart Home uslugu možete naručiti i putem zvaničnog sajta, a cijena paketa opreme je već od 99 KM.

Paket opreme čini centralna jedinica, pametna utičnica, kamera, senzor za vrata/prozore i mobilna aplikacija. Instalacija je veoma jednostavna, brza i bez kablova. Odgovarajuću aplikaciju za mobilni uređaj možete preuzeti na Google Play Store ili App store.

Više informacija potražite na www.mtel.ba ili pozivom na besplatni broj 0800 50 000.