Banjaluka u znaku tenisa – m:tel generalni sponzor “Srpska open 2021”

U Banjaluci će od 6. do 12. septembra 2021. godine biti održan Teniski čelendžer “Srpska open 2021”.

Teniski turnir se igra za 80 ATP bodova i nagradni fond od 44.820 evra. Devetnaestu godinu zaredom na terenima Nacionalnog teniskog centra Teniskog saveza Republike Srpske i Teniskog kluba “Mladost” snage će odmjeriti kvalitetni igrači koji su učestvovali na prestižnim svjetskim turnirima i koji će Banjaluku definitivno uvrstiti na mapu evropskih teniskih centara.

Ulaz na teniske mečeve je besplatan, a za poštovaoce tenisa koji nisu u prilici da posjete teniske terene u parku “Mladen Stojanović” biće omogućeni direktni prenosi mečeva sa dva terena putem interneta, kao i na Arena Sport kanalima.

Od ove godine, sa novim Nacionalnim teniskim centrom, prvi put nakon toliko godina, gledaoci će biti u mogućnosti da prate odigravanja i noćnih mečeva, što događaju daje veći značaj.

Kompanija m:tel je i ove godine, kao prijatelj sporta, generalni sponzor ovog turnira. S tim u vezi, m:tel će, takođe, pripremiti interesantne sadržaje za najmlađe tokom trajanja turnira, te poklone za najsrećnije predstavnike publike ovogodišnjeg čelendžera.

“Sport je bitan zbog mladih ljudi, zbog predstavljanja naše zemlje u svijetu i to su razlozi zbog kojih smo mi uvijek uz turnir”, jedna je od poruka m:tel-a upućena akterima ovog značajnog sportskog događaja.