Podrška u svim avanturama: Galaxy S23

Galaxy S23 je vrhunski pametni telefon iz Samsung pogona, koji će vam, svojim odličnim dizajnom i performansama, biti sjajna podrška u svim avanturama.

Među izuzetnim karakteristikama modela Galaxy S23 je njegov impresivni 6.8-inčnim Super AMOLED ekran. On donosi žive boje, oštar kontrast i vrhunski doživljaj vizuala, bez obzira na vrstu sadržaja koju gledate – od fotografija, preko video zapisa i video igara, do filmova.

Njegov veliki adut je svakako i moćni procesor, najbrži Snapdragon procesor na svijetu – revolucionarni Snapdragon® 8 Gen 2, koji, zahvaljujući velikoj količini memorije, omogućava glatko i brzo prebacivanje između aplikacija.

Izvor fotografije: Samsung

Ukoliko ste ljubitelj dobre fotografije, ali i samog fotografisanja, ovaj telefon vas neće iznevjeriti ni u tom pogledu. Njegove impresivne kamere odlično prate status kompaktnog flegšip telefona. Prednja kamera od 32 MP te zadnja od 108 MP, uz unapređenu vještačku inteligenciju, učiniće detalje noćnih snimaka jasnima, tako da će fotografije i videozapisi i pri slabom osvjetljenju biti živopisni. U “povoljnijim” uslovima za fotografisanje, s ovim modelom se pripremite za galeriju punu epskih fotografija, koje će oduševiti i vas i sve one kojima ih pokažete.

Galaxy S23 takođe dolazi sa izuzetno jakom Li-Ion baterijom od 3.900 mAh, koja podržava brzo punjenje. Samim tim, možete zaboraviti na bojazan da li će baterija izdržati cjelodnevno intenzivno korištenje. Dodatna prednost je svakako i ta što ovaj smartfon podržava i bežično punjenje.

Više informacija o ovom uređaju potražite na www.mtel.ba.