ZTE Blade V40 Design – telefon koji će trajati

ZTE Blade V40 Design je još jedan sjajan telefon koji možete kupiti u kompaniji m:tel po neodoljivoj cijeni i još platiti na rate.

Ovaj izdržljivi smartfon, moćnog izgleda, bez problema će pratiti vaš dnevni ritam, čime će vas potpuno osvojiti.

Kvalitetan procesor Unisoc Tiger T616, u kombinaciji sa 4/128 GB RAM-a, omogućiće da brže i lakše obavite svaki zadatak, a baterija kapaciteta 4500 mAh da ne razmišljate često o tome da li je punjač u blizini.

Veliki, 6,6-inčni ekran, rezolucije 1080 x 2408 px, ugodan za oči, nudi glatko korištenje, tako da ćete u slobodno vrijeme moći da se posvetite čitanju, surfanju, igranju igrica… Uz ZTE Blade V40 Design vam nikada neće biti dosadno.

Tu su i kvalitetne kamere, na prednjoj strani jedna od 16 MP, a na zadnjoj tri, od kojih je glavna od 50 MP. Uz malo vještine zablistaćete na svim fotografijama, a i vaši prijatelji biće oduševljeni ovjekovječenim zajedničkim trenucima.

ZTE Blade V40 Design je trenutno na akciji u kompaniji m:tel, a podsjećamo da imate mogućnost plaćanja na rate, bez kamate, što je prilika koja se ne propušta.

Više informacija o ovom telefonu, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude, potražite na www.mtel.ba ili pozovite broj 0800 50 000.