ZTE Blade A73 – odličan omjer cijene i kvaliteta

ZTE Blade A73 predstavlja izuzetno povoljan pametni telefon koji nudi impresivne karakteristike.

Sa 4 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, ovaj uređaj osigurava dovoljno prostora i performansi za većinu svakodnevnih potreba korisnika. Osim toga, podržava i proširenje memorije putem MicroSD kartice, pružajući dodatnu fleksibilnost za pohranu podataka.

Kada je riječ o fotografiji, ZTE Blade A73 dolazi sa dvostrukom zadnjom kamerom koja uključuje glavni senzor od 50 MP i sekundarni senzor od 2 MP, omogućavajući korisnicima snimanje oštrih i detaljnih fotografija. Prednja kamera od 5 MP dovoljno je kvalitetna za čiste selfije i video pozive.

Ovaj telefon ima impresivnu bateriju kapaciteta 5000 mAh, što osigurava dugotrajnu autonomiju, a Li-On tehnologija doprinosi dugovječnosti baterije. S Androidom 13 kao operativnim sistemom i octa-core procesorom, ZTE Blade A73 pruža glatko iskustvo korištenja, bez zastoja ili kašnjenja.

Izvor fotografije: ZTE

Ekran veličine 6,6 inča sa rezolucijom od 720 x 1600 osigurava jasnu i živopisnu sliku, idealnu za gledanje sadržaja ili igranje igara. Povezivanje putem Wi-Fi, Bluetooth 5.2 i NFC-a omogućava korisnicima da budu povezani i produktivni, dok akcelerometar i senzor otiska prsta pružaju dodatnu sigurnost i funkcionalnost.

Sa podrškom za 4G mrežu, ZTE Blade A73 omogućava brzo surfanje internetom i preuzimanje podataka. S dimenzijama 165 x 76.1 x 8.4 mm i težinom od 190 g, ovaj telefon je praktičan za nošenje i korištenje svakodnevno, bez da opterećuje korisnika. Uz sve ove karakteristike, ZTE Blade A73 predstavlja izuzetnu vrijednost za novac, pružajući performanse i funkcionalnosti koje su potrebne modernim korisnicima pametnih telefona.

Na sajtu m:tel možete provjeriti specifikacije telefona i provjeriti mogućnosti kupovine na rate uz vaš tarifni model.