Zimski dani su uzbudljiviji uz Tesla televizore 

Uživanje u omiljenim TV sadržajima većini ljudi savršen je odmor od dnevnih obaveza i stresa, pogotovo zimi, u udobnosti toplog doma.

Uz sjajne Tesla televizore, koji čine bogatu m:tel ponudu, svaka prostorija može postati prostor za zabavu uz dobar film ili utakmicu, ili pak oaza za opuštanje uz kvalitetnu muziku, dokumentarac ili kulinarski šou.

U m:tel ponudi možete pronaći više vrhunskih Tesla televizora, različitih dimenzija, koji mogu zadovoljiti i najzahtjevnije korisnike. Riječ je o modelima Tesla 32E325BH, Tesla 40E320BF, Tesla 40E635BFS (Android), Tesla 50E635SUS (Android), te Tesla 43E635BFS (Android), uz koji na poklon dobijate nosač.

Svi oni će se savršeno uklopiti u vaš životni prostor, ali i u vaš budžet. Od fizičkog izgleda do performansi, ovi televizori imaju čime da privuku pažnju.

Izvor fotografije: Tesla

Nude savršeno čistu sliku, odličan ugao gledanja, tako da nema zamaranja očiju, a čist zvuk oživjeće svaki sadržaj i učiniti ga još uzbudljivijim.

Naravno, pošto se ukusi razlikuju, korisnici imaju mogućnost da odaberu format gledanja koji im odgovara, što zavisi i od same vrste sadržaja. Možda niste znali, ali dinamički, standardni, prirodni, filmski, stadionski ili lični format pružiće vam različite ugođaje, zato ih obavezno isprobajte.

Iako je u pitanju moderna tehnologija, podešavanja su jednostavna, tako da njima lako mogu “rukovati” korisnici svih generacija. Ne zaboravite na brojne kvalitetne sadržaje iz m:tel IPTV ponude u kojima možete uživati upravo na nekom od ovih Tesla televizora.

Više informacija o televizorima, ali i drugim uređajima iz m:tel ponude, potražite na www.mtel.ba ili saznajte besplatnim pozivom na broj 0800 50 000.