Zimska TV idila uz m:tel pakete usluga

Iskoristite 50% popusta na cijenu mjesečne pretplate i uživajte u najboljim sadržajima i najmodernijim funkcionalnostima digitalne televizije

U najnovijoj ponudi paketa usluga kompanije m:tel možete iskoristiti 50% popusta na cijenu mjesečne pretplate odabranog paketa prva dva mjeseca.

m:tel paketi mogu da sadrže, četiri, tri ili dvije usluge, tj. možete da kombinujete usluge digitalne televizije sa najmodernijim funkcionalnostima, najbrži optički internet, fiksnu telefoniju za neograničene razgovore, te mobilnu telefoniju sa gotovo neograničenim bonusima za razgovore, poruke i mobilni net.

U okviru TV paketa dobijate više od 280 raznovrsnih TV kanala, sa sadržajima prilagođenim svim ukusima i generacijama. Pored toga, TV sadržaje možete da pratite i putem besplatne aplikacije TV To Go, a tu su i videoteke kao što su HBO, Pickbox NOW, Apollon i Superstar. Moderne funkcionalnosti nude vam mogućnost, premotavanja, pauziranja, vraćanja propuštenog sadržaja i do 72 časa unazad, kao i opciju snimanja.

I ne zaboravite, za savršenu zimsku idilu uz m:tel Pakete možete da nabavite i neki od sjajnih uređaja iz bogate m:tel ponude na rate, bez kamata.

Za više informacija pozovite 0800 50 000 ili posjetite vama najbliže m:tel prodajno mjesto.