Zimska čarolija se nastavlja!

Nove pretplata tarife sa super telefonima iz m:tel web shop-a za beskrajno dobru priču

Nove m:tel pretplata tarife kreiraju svijet komunikacija skrojen po mjeri svih generacija.

Beskrajno dobra priča počinje izborom tarife po vlastitoj mjeri: Start, Plus, Plus NET, Top, Max ili Premium, a nastavlja se izborom vrhunskog telefona iz m:tel web shop ponude.

Zimska čarolija se nastavlja!

U novoj ponudi telefona po povoljnijoj cijeni i na rate, u m:tel web shop-u potražite prvoklasne BlackShark 4 ili OnePlus Nord uređaje.

Black Shark 4 nije samo snažni gejmerski telefon, već pravi premium model koji će vam na prvoklasan način omogućiti audio i vizuelni doživljaj, vrhunske fotografije i brzinu u svemu što radite. Izdvajaju ga moćan dizajn i snažne performanse, a u m:tel ponudi dobićete i poklon okidač – Black Shark gaming triggers.

OnePlus Nord je pristupačan telefon, modernog dizajna i sa sjajnim karakteristikama koji vam nudi sve što želite od kvalitetnog uređaja. Svojom cijenom pripada srednjoj kategoriji uređaja, ali je po svojim mogućnostima mnogo više od toga.

Koji god od ponuđenih telefona izaberete, predlažemo da ga spojite sa novom Top pretplata tarifom koja je skrojena za potpuno uživanje u komunikaciji. Neograničeni razgovori i poruke te 25 GB mjesečno omogućiće vam još više druženja sa najmilijima.

Black Shark 4 ili OnePlus Nord telefon potražite u m:tel web shop-u, po povoljnijoj cijeni i uz brzu i besplatnu dostavu.

Više informacija o novim postpaid tarifama i telefonima iz posebne m:tel web shop ponude potražite na adresi www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na 0800 50 000.