Zima je ugodnija uz dobre filmove na m:tel TV

Film „Ponovo ljubav“ je izvrsna komedija, a možete je pogledati u nedjelju, 24. decembra od 15.50 časova na TV HBO.

Izvor fotografije: TV HBO

Prijanka Kopra, Sem Hejghen i Selin Dion u glavnim su ulogama u ovoj romantičnoj komediji u kojoj djevojka, pokušavajući preboljeti smrt svog momka, slanjem poruka na njegov stari mobilni telefon, nesvjesno se povezuje s novim vlasnikom broja.

Nedjelja je po običaju rezervisana za dobre filmove. Od 22 časa na programu je film „Podvala“, istorijski triler na Pink Thriller.

Izvor fotografije: Pink Thriller

Pisac Kliford Irving je prije 35 godina proglašen krivim i osuđen na zatvorsku kaznu zbog prevare. Njegovim posredovanjem jedna izdavačka kuća je finansirala objavljivanje lažne autobiografije milijardera Hauarda Hjuza. Hjuz je bio poznati mizantrop koji nije davao nikakve intervjue. Pojedinosti prevare Irving je kasnije objavio u knjizi, na osnovu koje je snimljen i film.

U potrazi za slavnim blagom grupa ratnika, ubica i odmetnuti britanski vojnik sruče se na selo u feudalnoj Kini, gdje skromni kovač kreće da odbrani sebe i svoje seljane. Preporučujemo film „Čovjek sa željeznim šakama“, na TV AMC u ponedjeljak, 25.decembra u 22 časa.

Izvor fotografije: TV AMC

Filmska ekipa predvođena Raselom Krouom , priča epsku priču o ratnicima, ubicama i o autsadjeru junaku u Kini u 19. vijeku koji se moraju ujediniti da bi uništili izdajicu koji prijeti uništenjem svih njih. Još od dolaska u kinesko selo u džungli seoskog kovača  radikalne plemenske frakcije tjeraju da stvara komplikovana oruđa za uništenje. Kad se rat klanova uzburkava, stranac kanalizuje drevnu energiju da bi sebe pretvorio u ljudsko oružje. Dok se bori uz legendarne junake i protiv bezdušnih zlikovaca, jedan čovjek mora ukrotiti svoju moć da bi postao spasilac svog  naroda.

Zasnovan na nagrađivanoj knjizi Roberta Kimela Smita, film „Rat u kući“ smiješna je porodična komedija sa odličnom glumačkom postavom koju predvodi Robert De Niro. Star TV, utorak, 26. decembar u 21 čas.

Izvor fotografije: Star TV

Učenik šestog razreda Piter  uglavnom je prosječan dječak – voli igrati video-igre, družiti se s prijateljima . Međutim, kad se njegov nedavno penzionisani deda Ed  preseli u Piterovu kuću, dječak je prisiljen odreći se svoje najdragocjenije imovine: svoje spavaće sobe. Ne želeći da dopusti takvu nepravdu, Piter smišlja niz sve složenijih podvala kako bi istjerao uljeza, ali deda Ed neće se predati bez borbe. Uskoro prijateljski borci započinju sveopšti rat sa urnebesnim posljedicama.

Uz ove preporuke, novogodišnji filmski maraton možete nastaviti uz Superstar i Apollon videoteke jer vam m:tel poklanja besplatnu aktivaciju do 31. januara 2024. Podsjećamo, aktuelna ponuda m:tel TV paketa donosi vam 25% popusta na pretplatu 4 mjeseca za odabrani paket, kao i mogućnost kupovine televizora na rate bez kamata.

Za više informacija o sadržajima m:tel IPTV-ja, m:SAT-a i ON TV-a posjetite mtel.ba/tv-svijet.