Zgrabi priliku

U webshop ponudi kompanije m:tel ovog mjeseca izdvajamo ZTE Blade V40S i Motorola RAZR, na rate bez kamata

Najlakši i najbrži način da dođete do novog telefona je da posjetite www.mtel.ba. Ovog mjeseca na webshopu izdvajamo akciju za kupovinu telefona ZTE Blade V40S i Motorola RAZR 5G, na rate bez kamata.

Sa velikim ekranom od 6,67 inča i tankim kućištem, svijetlo plave ili sive boje, od samo 7,6 milimetara, teško da će ZTE Blade V40S ostati neprimijećen. Ovaj moderni telefon posjeduje moćne kamere, među kojima je glavna od 50 MP, pomoću koje možete snimiti odlične fotografije i video sadržaje. Da ne biste morali štedjeti prostor i razmišljati o tome da li će vam u telefon stati sve to što želite da sačuvate, tu je 4GB RAM-a i 128GB interne memorije, Uz Pretplata Plus tarifu mjesečna rata ovog uređaja iznosi 12,31 KM.

Izvor fotografije: m:tel

Beskonačno sposobna, savršena za svaki džep, Motorola RAZR 5G se vratila na velika vrata na tržište pametnih telefona. Interaktivni displej za brzi prikaz omogućuje vam pregled obavještenja, telefonske razgovore, snimanje autoportreta, odgovaranje na poruke, reprodukciju pjesama, postavljanje pitanja Google asistentu i brojne druge mogućnosti. Kamera od 48 MP snima oštrije, živopisnije fotografije, a kada zatvorite preklopni telefon, služi kao najnaprednija kamera za autoportrete. Nezaustavljive performanse procesora Qualcomm® Snapdragon™ 765 i 8 GB RAM memorije omogućuju vam da s lakoćom izmjenjujete aplikacije. Uživajte u 256 GB prostora za fotografije, muziku, filmove i igrice. Uz odabranu Pretplata Top tarifu, mjesečna rata ovog uređaja iznosi 75,55 KM.

Savršeni uređaji spojeni sa m:tel Pretplata tarifama omogućiće vam uživanje u beskrajno kvalitetnoj komunikaciji u najboljoj mobilnoj mreži u BiH.