Završena m:tel ljetna stručna praksa za studente

Još jedna grupa praktikanata je uspješno završila svoju stručnu praksu u kompaniji m:tel

Polovinom avgusta mjeseca završena je još jedna stručna praksa koju organizuje kompanija m:tel za studente elektrotehničkih fakulteta. U ovoj, ljetnoj grupi praktikanata našlo se 25 studenata Elektrotehničkog fakulteta iz Banjaluke i Istočnog Sarajeva, Fakulteta elektrotehnike iz Tuzle, Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada te Prirodno-matematičkog fakulteta iz Banjaluke.

Pozdravljajući se sa mentorima i kolegama koje su upoznali tokom prakse u ovoj kompaniji, studenti nisu krili svoje zadovoljstvo prijatnom i srdačnom atmosferom u m:tel-u, naglasivši da su prijatno iznenađeni posvećenošću i prijateljskim odnosom koje su doživjeli u ovoj kompaniji.

„Trudili smo se da studentima na što bolji način približimo posao inženjera u m:tel-u i sve savremene tehnologije na kojima radimo, kao i sve benefite rada u kompanija kakva je m:tel. Studenti su uspjeli da spoje svakodnevno učenje u okviru svoje odabrane stručne teme, sa slobodnim vremenom koje su iskoristili da upoznaju i dožive Banjaluku u ljetnom periodu“, navode iz kompanije m:tel.

Zajedno sa ovom grupom praktikanata, broj studenata koji je do sada obavio stručnu praksu u kompaniji m:tel je oko 200 samo u posljednje četiri godine. Ono što, pored toga, svakako treba istaći jeste činjenica da je riječ o studentima različitih fakulteta, iz različitih gradova, pa i država, koji se odlučuju da svih ovih godina biraju upravo m:tel za svoj profesionalni početak.

„Našim praktikantima želimo mnogo sreće sa ispitima i diplomskim radovima i već sad se radujemo našoj novoj grupi praktikanata koja nam dolazi na jesen“, rekli su u kompaniji m:tel.