Zašto odabrati Xiaomi Redmi Note 12

Dio bogate ponude kompanije m:tel je još jedan sjajan pametni telefon – Xiaomi Redmi Note 12.

Xiaomi se nesporno pozicionirao kao lider na tržištu pametnih telefona, nudeći izuzetan kvalitet po prihvatljivim cijenama. Jedan od najnovijih primjera njihove izvanredne ponude je model Redmi Note 12.

Ovaj uređaj impresionira na svim nivoima. Počnimo od dizajna – elegantan i moderan izgled, briljantan prikaz na ekranu, brza i efikasna performansa, kao i izdržljiva baterija… Ovo su samo neki od atributa koji izdvajaju Xiaomi Redmi Note 12 iz mase.

Istaknuti detalj ovog pametnog telefona je veliki AMOLED ekran dijagonale 6,7 inča, sa impresivnom brzinom osvježavanja od 120 Hz. Ova karakteristika obezbjeđuje besprijekorno korisničko iskustvo u svim situacijama, čak i na suncu na plaži.

Xiaomi Redmi Note 12 pokreće Qualcomm-ov procesor Snapdragon 4 Gen 1, podržan sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Takođe, imate mogućnost dodatnog proširenja memorije.

Baterija je ključna komponenta za bezbrižno korišćenje uređaja, a ovdje vas neće razočarati. Sa kapacitetom od 5000 mAh i brzim punjenjem od 33W, ovaj telefon se može napuniti od 0 do 100 odsto u roku od oko jednog sata.

Xiaomi Redmi Note 12, takođe, zadovoljava i ljubitelje mobilne fotografije. Ima 13 MP prednju kameru i trostruku zadnju kameru sa glavnom od 48MP, ultraširokougaonom od 8MP i makro kamerom od 2MP.

Ovaj atraktivan uređaj dostupan je u crnoj, zelenoj i svijetlo plavoj boji. Dimenzije su 165,9 mm (visina), 76,2 mm (širina) i 8 mm (debljina), a težina iznosi 188 grama. Xiaomi Redmi Note 12 je savršen izbor za sve one koji traže spoj visokog kvaliteta i pristupačne cijene u svijetu pametnih telefona.

Više informacija o ovom, ali i drugim sjajnim uređajima iz m:tel ponude možete dobiti besplatnim pozivom na 0800 50 000 ili na adresi mtel.ba.