Zašto odabrati Huawei Nova 10 Pro

Huawei Nova 10 Pro je još jedan vrhunski pametni telefon koji možete pronaći u m:tel ponudi.

Odgovor na pitanje “Zašto odabrati Huawei Nova 10 Pro” je vrlo jednostavan – zato što se radi o izuzetno kvalitetnom telefonu impresivnih karakteristika koji nudi besprijekoran rad u svim uslovima.

Pomenućemo neke od specifikacija koje ovaj uređaj čine tako moćnim.

Krenućemo od kamera. Na prednjoj strani nalazi se dvostruka prednja kamera od 60 MP kojom, zahvaljujući nadograđenom Huawei Multi-Vision fotografisanju, možete slobodno zumirati između 0,7x i 5x dok snimate selfije i tako dobiti savršeno čiste fotografije. Glavna kamera kombinuje senzore od 50 MP, 8 MP i 2 MP, tako da je snimanje kristalno jasnih fotografija punih detalja lakše nego ikada.

Izvor fotografije: Huawei

Još jedan od aduta telefona Huawei Nova 10 Pro je izdržljiva baterija, kapaciteta 4500 mAh, sa podrškom za 100 W Huawei SuperCharge. Huawei SuperCharge Turbo režim omogućava potpuno punjenje baterije za samo 20 minuta, odnosno punjenje od 20 do 80 odsto za samo 10 minuta, što je ostvarenje sna svakog vlasnika mobilnog telefona.

Ovaj telefon pokreće Qualcomm-ov čipset, u kombinaciji sa 8/256 GB memorije, što je dovoljno prostora za veliku količinu podataka. Dobra vijest je da postoji mogućnost dodatnog proširenja skladišnog prostora.

Pomenućemo još i 6,78-inčni OLED ekran, koji pruža živopisne boje i oštru rezoluciju.

Više informacija o ovom telefonu možete pronaći na www.mtel.ba ili dobiti pozivom na broj 0800 50 000.